Försäkringskassan??/Skrotningsbesked?Gud är god

  Gud har en plan med oss.

Som du kanske vet så är jag inne i en strid med Försäkringskassan sedan tre år tillbaka. Det finns vissa saker som måste komma till allmänhetens kännedom och sådant försöker jag skriva kortfattat om här. Idag har jag varit hos min läkare som är en mycket kunnig man med mycket stor erfarenhet bakom sig. Jag skall här skriva en liknelse om en bil:

När en gammal bil kommer till bilbesiktningen och man där finner olika fel som får ettor och tvåor och treor så är det inte bra med den bilen. Den kanske till och med får endast treor eller ett skrotningsbesked. Hänger du med i min tankegång? Bra. Idag fick jag ett s k skrotningsbesked.

Med alla de felen jag har i min kropp som gicks igenom idag så var min läkare allvarligt upprörd. Nu har jag även fått artros i höfterna och skall röntgas omgående på måndag. Om jag nu jämför mig med en bil så finns det inga sätt att laga mig på. Det finns ingen rehabpotential eller piller som kan göra mig hel igen, MEN JAG HAR JESUS.

De allvarliga felen jag har godkänns INTE i dagsläget av FK. Kanske du läste om kvinnan i Expressen idag eller om det var Aftonbladet, den kvinnan har  liknande det som jag har, och henne är det synd om. Men vad gör makthavarna? Försäkringskassan har tagit lagen i egna händer och kör över folk med tanks. Ju fortare man ger upp desto bättre är det, men de känner inte mig och de känner inte Jesus, han HATAR orättvisor och Orättfärdighet!

Min egen situation ser allt annat än ljus ut, om man nu ser till det jordiska systemet. Men när   jag nu tittar på Jesus, så ser jag att han har all makt och härlighet och HAN kan lösa detta problemet, och jag tror att jag kan skriva glädjande besked härom på denna sidan så småningom.

Bilden av en gammal röd folka modell -56 är talande. Däcken är slut, motorn är slut, bromsarna slut, rutorna krossade och handbromsen funkar inte. Generatorn är paj och kolen är slut. Bensinen har runnit ut och det luktar explosionsartat….Min kropp är definitivt så kass som den kan bli, men FK tycker jag kan arbeta ändå. Min tröst och mitt skydd är Jesus Kristus, min glädje är Kristus och mitt hopp är Kristus. Jag kommer att få rätt i detta ärende som för tredje gången nu gått till Förvaltningsrätten och detta har kostat mig många tusentals kronor. FK har i dagsläget dragit över 50 000 kronor från mig och tandläkarräkningarna skjuter i höjden pga Sjögrens syndrom som förstör tänderna. Javisst är jag trött och slut, men allt mitt hopp finns hos min skapare, min Gud. FK kommer aldrig någonsin att få rätt i detta fallet. Den gamla kroppen kommer en dag att stråla av hälsa för jag vet att det finns helande, och det tror jag att Gud kommer att ge mig. Sju års helvete kommer snart att vara över!   Kraften fullkomnas i svaghet./Maria

*Min Gud, när jag betänker, Vad du har gjort för mig, Vad nåd du städs mig skänker- Jag får ju allt av dig- Då blir jag hjärtligt glader; Då lockas lovet fram; Hav tack, min hulde Fader, Hav tack, Guds dyra lamm! / N F

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7510504.ab Här läser du om ytterligare en som faller mellan stolarna eller som är maktlös emot FK:s makt och envälde. /M

10 thoughts on “Försäkringskassan??/Skrotningsbesked?Gud är god

 1. Det väntar en utrdening till—den FJÄRDE i ordningen, Detta har kostat med den fjärde utred mer än jag kan nämna
  Har fått hjärtproblrm o skall undersökas på medicinklin Mina läkare är allvarligt oroade, de skakar på huvudet…….
  Stress, allvarlig stress. INte så kul Kyllikki, Kraaam t dig.

 2. Hej Janne. Välfärden byggdes upp under så många år och folk fick den sjukvård o omvårdnad de skulle ha, men nu tycker gubbarna som styr att det är nog och de är väl rädda för att de missar några pund eller kronor, så nu måste de ta från de fattiga. De har kanske fått det för bra kanhända.
  De tidningar du läser är bra och det är bra att du lägger in det här. Fortsätt att delge oss nyheter.

  ”Privatregeringen” av banker och storföretag växer, inget stoppar dem. Bill Gates arbetar just nu på skolreformer i USA, och BP rådgiver brittiska regeringen (Lockerbiebombaren frigavs i utbyte mot BP oljkontrakt med Ghaddaffi i Libyen sägs det!)

  Privatregeringen växer sannerligen men märker Sverige det? SER vi vad som händer i grannländerna? Knappast. det gäller ju inte oss.

  Libyen. Kina. Nordkorea. USA. Iran. Vapen. Bomber. Kärnvapen. Missiler. Elände.

  Gud är god. Jesus lever. Makten och äran tillhör himmelen och jordens skapare. /Hälsn Maria

 3. Hej Andreas. Jag är glad för din omtanke, det är gott att man bryr sig Andreas.
  Det kommer säkerligen bättre tider, för Gud har många löften till en människa. Det gäller att inte ge upp utan ha blicken på JESUS.
  Hälsn Maria

 4. Hej Gun! Roligt att höra av dig här! Jag är mycket tacksam för dina förböner, de behövs, för vi måste gå emot ondskan. Jag tror på helande och upprättelse.
  Ja bilen är kass men det finns ju hälsa o helanden hos Jesus.
  Jag kör denna hemsidan för Jesu skull, alla skall få veta att han finns och att han är allt!
  Jag får hjälp med sidan, tack och lov.
  Så det kommer meeera..
  KRAM f Maria vi hörs.

 5. Tråkigt att läsa om din hälsa Maria (jag menar inte “tråkigt” som i ointressant, utan i betydelsen ledsamt).

 6. Frid Maria!

  Jag förstår din vånda inför orubbliga tjänstemän som inte kan tänka mänskligt.

  Jag har dig som böneämne och du ska få kraft – det tror jag!

  Tack för din fina blogg – att du orkar med att skriva varje dag, “när bilen nu är så skraltig”

  Hälsningar från Gun

 7. (Vad pågår utanför gränserna som vi svenskar kommer att få se framöver?)

  Jag följer de engelska och amerikanska tidningarna, som du vet! Det är dagligen den ena artikeln otroligare än den andra! Och eftersom vi lever i samma ekonomiska/politiska system så kommer det mesta också till Sverige efter ett tag. Därför försöker jag tjata så mycket som möjligt! Inget är viktigare än att Jesus, vår Herre får plats i våra hjärtan. Då kanske samtidigt några drömmar om “internationell rättvisa”, klimatdagar och 450 kyrkoklämtningar per koldioxidutsäpp och mat (o-)säkerhet med FN/Svenska kyrkan måste stryka på foten…

  Bibeln säger att vi inte har någon varaktig stad, men att vi söker den tillkommande.

  FN/Svenska kyrkan söker Gudsriket här på jorden (“Gud har inga händer, vi är Guds händer i världen”) och tänker inte så mycket på att Jesus är vår Herre.

  Hur går det med rättviseprojekten?
  Jesus säger att om Han inte är med kan vi inget göra. Vi kanske borde fråga Honom mer vad vi ska göra!

  (Det här läste jag i Times/Wall Street Journal/Businessweek i går)

  Välfärden i Storbritannien är på tapeten just nu. Sjukvårdsystemet raseras i all hast och nya gröna skatter/afgifter och voluntärarbete ersätter statligt betalda arbeten. Det går så fort! Kanske det är tur att vi läst dystopierna (Brave new world, 1984, Apokalypsen) innan de blir verklighet (i stället för efter de blivit verklighet!).

  “Privatregeringen” av banker och storföretag växer, inget stoppar dem. Bill Gates arbetar just nu på skolreformer i USA, och BP rådgiver brittiska regeringen (Lockerbiebombaren frigavs i utbyte mot BP oljkontrakt med Ghaddaffi i Libyen sägs det!)

  Om man har för varmt inomhus ska man böta och isolera väggarna (byggkontrakt i privat sektor)…”Det är ju global uppvärmning/nedkylning!” Etc.

  Tydligen är hela världen en ekonomisk organism numera!
  Och då ska de sjuka styka på foten och de rika byggas upp. Inte för evigt dock!

 8. Tack Janne, för dina ord, de värmer. Ja jag tror. Jag tror på en helig och mäktig Gud, hans ord gäller genom alla tider och vad som än händer.
  Vad gäller FK och staten så har FK gjort stora fel då det gäller att kunna läsa rekommendationer och deras utbildningsnivå är på många sätt mycket låg.
  Vad det gäller ekonomi så kommer samhället och dess invånares löner och ersättningar sjunka katastrofalt, och Sverige går mot mycket svåra tider. Därför måste de ju roffa åt sig så mycket som möjligt och ställa folk åt sidan innan smällen kommer.
  MEN vad som än händer så har Gud all omsorg och kärlek, och hans ord står fast!
  Gud välsigne dig! Hoppas vi kan ses snart hela familjen och språka och tacka och be!
  /Maria

 9. Tack Maria för den här sidan! Du har en orubblig tro på Gud, precis vad Han förväntar sig av oss! Skulle tro att Försäkringskassan vet vad de håller på med, men det svenska samhället har inte råd och får inte lov att ha sjukersättning. Det finns ju så många banker som ska ha stora pengar i Europa…(Ett räddningspaket på €750 miljarder, 7500 miljarder kronor ligger i potten mm)

  Vi får vara glada att Guds ord gäller, vad som än händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.