Fema-Camps in California

https://www.youtube.com/watch?v=g8d1LlkSJjU

Som sagt, öppna era ögon och läs om de sista tiderna, eller rättare sagt också: VAD vet du och HUR mycket vet du?? Det finns läger i Californien, ja det finns på såååå många ställen, och förut kunde man hitta exakt var o vilka ställen på karta på Google-sökning. Ni kan ju söka och se vad ni hittar.

Är det för de som vägrar ta vaccin framöver? Är det så det ska gå till?? Jag vet inte men det skadar inte att vara uppmärksam!! Man vet ju också att kristna inte står högt i kurs!!

Läs bibeln och fundera och fråga Gud varje dag om information, stå nära Herren

Hälsn Maria

2 thoughts on “Fema-Camps in California

  1. Hej! Jaaa man kan bli mer än ledsen o arg m m. Jag är inte glad att skriva detta men det är ju så att vi är lurade på våra liv om man nu skall gå till att leva på jorden och inte veta! MEN vi vet att det är så här och det gör också ont, jag vet om medborgarskapet i himmelen, men vi har ju själ o hjärta och våra egna liv att tycka om o vara rädda om så varför ska de tvinga oss att sakta elelr fort dö DERAS DÖD!!! Såg en video nyss om vaccinet och det bekräftade det jag visste att dte är livsfarligt att ta det. En video som ligger ute nu och som jag tänkte kolla om man kan lägga ut utan att man kommer in på privata facebook sidor. Ja det finns så mycket hemskt så det är inte för en människa att begripa så mycket ondska! Världen vibrerar av elände! och framförallt L Ö G N E R!!! LÖGNER AV SATAN! Tack för din kommentar och tack tack!! Jag återkommer om videon. Gud välsigne dig! /Maria

  2. ja, vad skall man säga Maria. jag brukar säga att människan inte passar in i Skapelsen, men vi har ju placerats här av en anledning.människan känns som d men felande länken, de kan göra så mycket ont, ohyggliga vidrigheter, rakt av Sadistiska verk, utstuderade verk. Nu tog du upp Fängelser som finns, mot corona, mot Kristna?. eller fritänkare. Terrorister, som de vet blir fler.
    ja, måste säga, jag är helt trött på lögn Fabrikerna som många politiker och Journalister målar upp. men om de har sådana Burar av fängelse, är det väl tänkt för någonting. samtidigt skall vi inte leva av världen, för vi har ett annat Medborgarskap. jag ser hur de Kärnvapen läggs ut runt om länder. Nato har väl placerat kärnvapen runt Ryssland, och sin tur blir Ryssen tryckande och plockar upp fler kärnvapen i sin tur, för att mota det som ligger runt deras land, Liksom Kina,och Kapprustning och Kalla krigets tid med Kärnvapen är tillbaka med Ubåtar som är bestyckade med kärnvapen. Det Gorbatjov och Reagan Montera ned,. Så man undrar om en tid som Gorbatjov, Reagans tid någonsin kommer tillbaka. Det är Kusligt stycke att kalla kriget kom Tillbaka, och nu dessa fängelser du visa. Det Verkar en helsjuk värld av Ondska. må Jesus Komma Snart. Guds välsingnelse över ditt Arbete Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.