Läget i världen…är allvarligt!


http://doldaskolan.se/medicin/covid-19/ Se videon i denna länken, där finns info om det mesta du behöver veta!

Dessa videos borde man se och det är allvarligt i världen och Gud vet om hur människor tänker och tycker. Det borde finnas mer rak information om risker i detta, men man är inte ärlig. Miljondoser av vaccin är på väg och det är i….. ja vi får be och tacka Gud att vi får reda på hans sanningar och att han leder oss rätt.

7 thoughts on “Läget i världen…är allvarligt!

 1. Hej Jessica, det är en bra video, du visar hur du är bort ifrån det där och hur du älskar Jesus, det är bra det! Ja det finns sååå mycket bakom det där som inte folk vet. Jag skall Kolla på Goole Earth o få fram det du berättar. Du kan ju tänka över om du kan göra en nya video med mer info. Det kan ju vara riskabelt men de tänk på saken,
  Nej jag visste inte det du berättar, det är ju inte vettigt.
  I USA och i andra länder också har de så mycket av satan i sina byggnader och stora domstolar m m, det är ju inte vettigt det heller.
  Jaa hela värlen är i satans våld och TÄNK ATT HAN HAR FRÄLST OSS!!!! AMEN!!!!!
  Ja jag undrade var du bodde,..jag skickar dig ett mail. KRAM och Guds välsignelese!! Tack! Hälsn Maria

 2. Tusen tack Maria va glad jag blir att höra att du blev berörd och att du och din tös tog er tid att titta på den. Inte lätt att förstå allt man skulle behöva göra en flera timmar lång föreläsning för att få med allt jag varit med om inom JV. Dom är som fariséerna som Jesus talar till som stänger ute sanningen för stackars människor och som ljuger om Jesu identitet och upphöjer namnet JEHOVA som används inom FRIMURAR ORDEN. Viste du Maria att vittnena byggde en sammankomsthall i Danmark som från ovan blir det allseende ögat!!!! När Google earth kom så uppdagades det och nu har vittnena sålt anläggningen för att inte behöva stå som ÄGARE…men HYR den vid behov vid möten och samnankomster vilka hycklare. Men Jesus drar fram dom i ljuset och sätter sin heliga andes spotlight rakt i ansiktet på dem och deras lögner blir uppenbarade. Kolla Google earth och skriv in Helsinkivej Silkeborg i dammark. Man ryser i skinnet när det zoomas in och vi som läst på vet att det ögat representerar Lucifer t.ex hela Washington är byggt som ett jätte pentagram men det ses bara från ovan. Det är satanistiska symboler och dom tjänar lucifer/satan Gäller att ha stål i magen för när Jesus tar en i handen och visar varför han säger att HELA VÄRLDEN är i satans våld då vänder det sig inom en. Fick frågan om vart jag bor o jag är Skåne tös kram Jessica

 3. Tack Jessica! Tack för den underbara videon! Min dotetr o jag har just sett den och det var under tårar! Så härlig du är och berättar för oss o andra hur och vad du gått igenom. Tack.
  Jag delar denna på Facebook under kristna villoläror och på denna sidan ikväll! Du har sååå rätt i det du skriver här, jag är tagen av din kärlek till Gud.
  Ja vi är älskade av Gud men inte av alla människor, t o m hatade för vår tro, ja, och det var Jesus också! Honom hängde de på korset! Ja du är FRI! FRI MED JESUS!!!
  Underbart!

  Hälsn Maria /återkommer

 4. Tack Maria för dina fina ord!! Du får mer än gärna dela videon önskar av hela mitt hjärta att sanningen om Jesus och vem han är ska nå så många som möjligt. Man hittar Jesus när man är nedbruten och han bygger upp oss på nytt med nytt material som gör att vi ser i mörkret och aldrig mer är ensamma. På dessa 4 år som snart gått sedan jag lämnade Jehovas Vittnen så har jag varit med om och sett hur jag fått sån
  otrolig hjälp. Inga kyrkor eller samfund i världen kan hjälpa en hitta Jesus det är nåt man gör ensam och han säger tydligt att HAN är VÄGEN SANNINGEN OCH LIVET. Han säger oxå att vi får prövningar när vi väljer att inte vara som en död fisk som flyter med strömmen utan en stark kämpe som går mot strömmen. Vi blir illa omtyckta för att vi reagerar och står emot den ruttna värld som vi för tillfället måste leva i. Men Tänk att vi får ha Gud själv med oss!!! Den som spänt ut himla valvet och placerat de glimmande stjärnorna och som skapat alla fantastiska djur växter blommor och oss. Det slår allt!!!! Satan lyckades vilseleda och få 38 år av mitt liv men nu är jag med Jesus för alltid. stor kram från Jessica

 5. Hej Jessica och välkommen hit till sidan. Tack för att du gilalr att komma hit och ta del av det som finns som ngn slgas undervisning o glädje i Gud. Förlåt sent svar till dig!
  Ja man vet INOM sig vem Gud är och det är inte alltid lätt att förklara. Ja världen dömer man ut så man komemr till Jesu armar och blir buren och lärd att tro på honom i stället för kungar och dårar.

  Tänk att du var med så länge i Jehovas och du har fått lida för det! Jag skall se din video och ge den vidare som vittnesmål gärna här på sidan. Mycket intressant och väckande! Ja verkligen falsak profeter och lögnare. Är det inte tragiskt!
  Du förlorade av ditt kött men de förlorade nog ännu mer, livet i Kristus! tacksamheten att du är räddad för Jesus är så stor. Du kommer att få vittna om hans godhet.
  Tack Jessica för dina ord här, jag kan väl få kontakta dig på mailen?
  Tack så jättehjärtligt för att du skrev till mig/oss här! Gud välsigne dig, du är i trygga händer hos Jesus. Livet är inte lätt men vi får kämpa trons kamp! KRAM f Maria

 6. Hej kära Maria. Jag uppskattar verkligen allt det du skriver om och tar tid att forska i. Jesus är den ende som kan ge oss frid och ett vist hjärta. Man VET inom sig när man fått en vänskaps relation med den kärleksfulle GUDEN. Man blir en ny människa på alla plan och man bir allergisk mot allt i världen och ser sådant man ej lade märke till innan. Jag är 42 år och va med i Jehovas Vittnen i 38 år till för 4 år sedan då jag blev räddad av Jesus. Min berättelse finns att ta del av på you tube :’Jess Sea ex jw leaving the jehovahs whitness oraganisation’ bara Jesus kan läka en hjärna som varit så illa sargad av falska profeter. Jag var fjärde generationen av Jehova Vittnen. Miste familjen som nu tagit avstånd men vann vänskapen med Jesus. Kram Jessica

  MVH Jessica

  MVH Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.