Falska religioner../ Se video. Signs and Wonder

 

Signs And Wonders Movement Exposed – video By Mark Haville

http://video.google.com/videoplay?docid=5411907440673613510#

Detta är en video där man klart kan se vad en falsk profet är. I filmen ser vi flertalet profeter som har olika konster för sig. Filmen förklarar ganska ingående för den som inte alls vet….

Vad består de konsterna av? I filmen talar de om HYPNOS, ILLUSION, OCKULTISM, och ja det är det som det handlar om.
Ser du någon vara ödmjuk i Jesus i denna film? Vet du hur många sådana bevis/filmer det finns, nej, men naturligtvis finns det  åtskilliga.

Det handlar också om olika tekniker och det är riktigt ruskigt att det finns så mycket av denna vara både i Sverige och utomlands. Man behöver inte åka så långt för att träffa på oegentligheter, nejdå, men helst skall man inte tala om det/dem, för då kanske man sårar eller dömer? Man skall döma felaktigheter, dvs, man skall inte vara tyst.

Men…är det inte så att  t ex våra ungdomar inte skall gå in i sådana konstigheter? Druckna i Anden säger  man sig vara i flera filmer jag sett och det var direkt otäckt att se.  Jag anser att man skall veta vad som finns ”därute”, för att kunna skydda sig och sin tro, som skall växa och finnas för evigt.

Mat 7:15
Tagen eder till vara för falska profeter, som komma till eder i fårakläder, men invärtes äro glupande ulvar.

Mat 24:24

Ty människor som falskeligen säga sig vara Messias skola uppstå, så ock falska profeter, och de skola göra stora tecken och under, för att, om möjligt förvilla jämväl de utvalda.

2Pe 2:1

 Men också falska profeter fuppstodo bland folket, likasom jämväl bland eder falska lärare skola komma att finnas, vilka på smygvägar skola införa fördärvliga partimeningar och draga över sig själva plötsligt fördärv, i det att de till och med förneka den Herre som har köpt dem.

1Jn 4:1

 Mina älskade, tron icke var och en ande, utan pröven andarna, huruvida de äro av Gud; ty många falska profeter falska profeter hava gått ut i världen.

____ 

Jaja, det är så sorgligt, och innan man förstod allt det här så visste man inte hur det skulle komma att bli, ja det var då det, tänk vad tiden går fort och människor rusar på för att få ”Uppleva” så många härliga upplevelser och se tecken och under….vet de egentligen vad det är de pratar om? Och herdarna i församlingarna inbjuder olika falska profeter………………..

LÄS vad Paulus säger i Apg 20:28-31:

Act 20:28  Så haven nu akt på eder själva och på hela den hjord i vilken den helige Ande har satt eder till föreståndare, till att vara herdar för Guds församling, som han har vunnit med sitt eget blod.
Act 20:29  Jag vet, att sedan jag har skilts från eder svåra ulvar skola komma in bland eder, och att de icke skola skona hjorden.
Act 20:30  Ja, bland eder själva skola män uppträda, som tala vad förvänt är, för att locka lärjungarna att följa sig.
Act 20:31  Vaken därför, och kommen ihåg att jag i tre års tid, natt och dag, oavlåtligen under tårar har förmanat var och en särskild av eder.
/Maria

12 thoughts on “Falska religioner../ Se video. Signs and Wonder

 1. Hej Marie Ja att gå in i sin kammare och vara ensam där med Jesus, det är gott, så säger han i Skriften att det ska vara. Det behövs inte vara så storslaget för sådan är inte Gud.
  Så glöm alla megamöten där profeter berättar att man skall bli frisk och att man har rätt att vänta sig helande o annat från Gud!
  Glöm alla megastora möten där Gud SKALL möta och….. och…..

  Han hör oss även om vi står i en kö och samtalar med honom eller…jag kommer så väl ihåg att jag brukar gå runt och småprata med honom då jag plockar frukt eller grönsaker i affären och inte märker att jag säger Jesus namn. Men det är väl bara bra..det kallas kommunikation
  Gud välsigne dig och var nära Jesus- alltid. Kram f Maria

 2. Så är det,så bra formulerat.

  Du skrev ngnstans ”gå in i sin kammare”,det var det jag behövde och behöver! Det räcker för mej.

  Tänk att få möta Jesus på ett så enkelt sätt.

  Gud välsigne dig Maria!
  Kram//marie

 3. Hej Marie Det är sorgligt att vara med om och jag vet vad du menar. Helst falla till marken ” i anden” annars är det ngt fel på personen som inte faller. MEN det står ingenstans i bibeln att de gjorde så generellt bara vid ett tillfälle som jag ska återkomma till när minnet mitt fungerar bättre
  När man känner misstänksamhet eller ser att saker inte stämmer med bibeln, då ska man gå eller man ska konfrontera, det beror på vilket läge det är att göra så. Jesus är för alla som söker honom, men han är inte för dem som har levande spektakel för sig och rider på hans namn, dvs falska människor som leker Gud.
  Ja nu vet man bättre, på många sätt. Kram till dig! /Maria

 4. På tal om detta.Jag besökte en förbönskväll i en frikyrka för ngra år sedan.Den gästande pastorn som bad för folk,knuffade till mig så hårt,(när jag inte föll)att jag skadade knäet så illa,att jag måste uppsöka vård.
  Efter den händelsen blev jag misstänksam mot vissa pastorer och deras förböner.Tidigare trodde jag att om man inte föll så var inte Jesus för mig!
  Nu vet jag bättre!

 5. Tack Kristina för kommentarer, ja här har du verkligen rätt, för i kyrkorna kan man verkligen SE DEM- de besatta!
  De rycker och har en massa konstiga rörelser för sig, jo jag har sett dem irl.
  Ja de sover sannerligen sannerligen, och vem väcker dem?? De sover sött och har sina tillställningar. Jag hörde om pastorn nere i Malmö…..glömt namnet…som svär på sammankomsterna.. och han tycker det ska vara så…..han gör som världen.
  Jag tror vi får skriva lite mer utförligt om detta satans elände!
  Hälsn Maria

 6. Jag instämmer med kommentarerna ovan!

  Och jag undrar..vet de som håller på med kundalini inom ”kyrkan” att de kan bli besatta. Man kan se många som är det med sina skakningar och andra egendomliga rörelser.

  Tro inte att det är av Gud – NEJ det är djävulen som åstadkommer dessa uttryck!

  Och ingen av dem som utgör sig för att vara ledare inom kristenheten sätter upp ett varningens finger! Nej, de har somnat i djävulens famn.

 7. Smäller du av? Ja sannerligen det gör jag med snart! Har precis haft en bönestund och tårarna rinner över denna världenselände. Det du skriver om BinL och Bill J är otroligt. Hotet har inte minskat någonstans i världen, och jag vill inte peka ut Bill J ensam, men jg såg nyss om Kundalini och hur han Bill förvanskar evangeliet…kommer senare video som förklarar vidare..

  Ja jag tycker också att man skall se tydligare vad som är på gång och vad som kommer, varför drömmer man rosendrömmar när man står mitt uppe i en kommande världsdepression eller WW3?

  Det finns så mycket diffusa versioner och händelser så hakan faller ner på oss för att vi inte fattar varför man inte förstår det som är UPPENBART.
  Återkommer. /Maria Tack för länken …skall se…..har sett- inte bra

 8. Här en video med BJ där han annonserar att BinL är död och att hotet mot USA då minskat

  (BinL symboliserar här hotet mot USA. BJ fokuserar inte här på bankernas insidedeals och ekonomiska bedrägerier, militära eskapader på tre kontinenter, korruption och andliga problem, rassegregation, gängkriminalitet, konsumtionshysteri, våld och sexkultur osv osv som USAs krissituation!!)

  Församlingen ber för att USA ska helas som nation och att Gud inte ska låta naturkatastrofer drabba nationen vidare.

  Twisted, huh? Vi borde be, be för att folk ska se vad David Wilkerson fick se för 30-40 år sedan och skrev i sina profetiska böcker.

  Vad har BinL:s död hjälpt Amerika? USA (+NATO) invaderade Pakistan, Libyen, Somalia och slängde bomber på Yemen kort efter BINL sk död…De officiella versionerna av DEN händelsen var mer än diffus och hade gapande hål sig, och historien skrevs om dag efter dag, precis som vid 9/11!! Hjälp dessa svindlare, jag tror jag smäller av snart…Gud hjälpe oss att få tillbaka vettet!)

  http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1wJF_Qdfg6s

 9. Hej
  Ja man kan fråga sig den frågan, HUR? MEN, så är det om man inte alls är påläst eller upplyst eller lägger tilräcklig energi på bibelläsning, Jesus varnar ju, Paulus varnade, men lyssnar man, nej man vill ha härliga märkliga mäktiga upplevelser.
  Studerar man ordet så ser man att inget av det finns där.
  Kram Maria

 10. Hej Kyllikki Jag antar att du sett denna film jag hänvisar till och det finns många sådan och det är helt fel att de ska få göra som de gör, men folk är blinda. Ja, sorgligt.
  /Maria

 11. Det är verkligen mycket sorglikt att människor tror på sådana falska profeter!
  Kram f.Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.