Fakta om New Age /Märta Louise och spiritism

  Bara Jesus kan frälsa

Alla får ju tro på vad de vill….Men: Kärlekskraft. Änglasus och vingar. Ja det skriver  den norska prinsessan Märta Louise om. I ett reportage kan vi läsa om (mycket ledsamt tycker jag att hon ägnar sig åt sådant hon inte vet något om…enligt bibeln är det inte som hon beskriver…)att hon ägnar sig åt spiritualism. INte bra. Artikeln kan man läsa i Aftonbladet, och den kallas för Exklusiv artikel, oj, hon kan lura in många människor i felaktiga saker.

 Hon skriver alltså om den positiva kraften i sig själv och om kurser i healing, reading och beröring. Ajjajjajj! Detta är NEW AGE, Louise!

Märta Louise är mycket dåligt upplyst och det är alla de som sysslar med sådant här. Detta vill jag inte rekommendera, som kristen vet jag att detta är helt fel enligt bibeln:

Gud avskiljer en del av änglarna och andra himmelska väsen till att på jorden betjäna ”dem som skall ärva frälsning” (Heb 1:14; 1 Mos 48:16; 2 Mos 23:23)   Änglarna blir utskickade för att människor skall bli troende, de människor vi ber om att de skall bli kristna…..

Änglar kan bli tilldelade en människa på livstid (Matt 18:10) eller:

för en viss tidsrymd (Apg 7:38),

eller:

för ett enda besök (Luk 1:26).

Den tjänst som änglarna utför innefattar bistånd till   TROENDE   att utveckla andliga gåvaor

och kallelser (Dom 6:12-16). Ett liv i lovprisning är så viktigt för dem som FÖLJER HERREN, att

Gud avdelar änglar till att hjälpa   TROENDE  att uttrycka detta, i det att de välsignar Gud och

binder hans fiender (Ps 34:1; 149:6-9) /Jag tror inte att Gud menar troende på new age./

”Är inte änglarna andar i Guds tjänst, sända att tjäna dem som skall få sin del av frälsningen?” /Heb 1:14

M L:s bok är till för alla intresserade, redan frälsta såväl som nybörjare. Min kommentar: Frälsta??? av New age? Nybörjare inom new age?  För man kan ju inte bli frälst och tro på Jesus i detta sammanhang. Punkt. /Maria

2 thoughts on “Fakta om New Age /Märta Louise och spiritism

  1. Hej. Det är Gud som bestämmer allt om änglarna och vi kan inte gå runt och tro vad som helst av dessa Guds sändebud, för vi vet inte med exakthet om just VI har en skyddsängel.
    Vad jag ville peka på var M L och hennes tydliga tyckande för new age. Jag tror att hon är mycket okunnig om vad bibeln säger…
    ”Är inte änglarna andar i Guds tjänst, sända att tjäna dem som skall få sin del av frälsningen?” /Heb 1:14 Detta bibelord visar på att änglarna blir utsända då människor ber om frälsning för olika personer.
    Det tål att studeras mer om, för det är mycket intressant.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.