Himlen, Guds plats /1 Petr 1 4:6 Evigt rike

Det stora oljeutsläppet vid kusten i USA- Missisippi  med omnejd bekymrar mig, och jag ber er som läser att be om hjälp från Gud.  Det är ett år sedan jag var i USA och jag förstår mina släktingars  oro……Man kan  ju förstå att det är saker på gång som inte är bra. jag säger: de sista tiderna..En annan sak:

Människor säger att vi INTE skall komma till himmelen utan till en ny jord och en ny himmel….tankarna är många om det…men i 1 Petrus brev 1:4 står det:

* Vi ska ärva ett evigt rike som aldrig kan förstöras eller blekna bort och det väntar på oss i himlen, utom räckhåll för all förstörelse. Och Gud skall genom sin mäktiga kraft se till att ni tryggt och säkert kommer dit och kan ta emot hans frälsning, eftersom ni tror på honom. Den ska bli er vid tidens slut. Gläd er därför och jubla! En underbar glädje ligger framför oss, även om vi för en tid kan få det svårt här nere.*

Eftersom du har läst texten (många gånger hoppas jag), så ser du att han skriver *ett rike som inte kan förstöras*, och: Gud för oss dit säkert o tryggt*, och: *även om vi för en tid har det svårt här NERE* det är ju på jorden, eller hur.. Dessa orden kan man inte missförstå.

I texten står det också: *Tidens slut* och det är den domedag som beskrivs i: Rom 14:10 och Upp 20:11-15. Tvekar du över texten? Gör inte det, för det här är klara besked.

Romarna hånade de kristna för deras ideal att tjäna sina medmänniskor på ett självuppoffrande sätt. Hur är det idag? Tjänar verkligen den kristne andra på ett sådant sätt? Det är ju inte lika vanligt idag att en kristen ställer upp så på andra människor, inte har jag mött det i alla fall. Det står också i bibeln att när man är sjuk och nere skall församlingens äldste komma och be för en. Det fick aldrig jag ta del av då jag var dödssjuk (på den tiden då jag tillhörde en församl)…jaja.. Tillbaka till den apostoliska tiden då människor visste vad de gjorde för att Jesus lärde dem.

Petrus brev är oerhört starkt tycker jag, och han vet vad han talar om- En del av dem som Petrus riktar sig till hade med egna ögon sett Jesus i verkligheten och visste varför han hade kommit. Deras övertygelse grundade sig på hans död och uppståndelse. Med sin förstahandskunskap och personliga erfarenhet av Jesus borde deras tro vara starkare än de gamla profeternas. /Maria

*****

En glimt av Ovan molnen ….så skön är hans frid.
Vill ge dig en glimt av himmelen, Vill ge dig en bit utav himmelsk fröjd Där molnen tar slut finns en evighet.  Vill ge dig en tanke att tänka om alltings början och slut, Det finns under att se, Gud har dem redoför alla.  Vill också peka på himmelsk Gudomlighet, den som så många söker. Den finns dig så nära, den ligger i hjärtat.  Öppna ditt inre,  låt ljuset strömma in i din själ.  Då glömmer du allt av världslighet, Och tanken görs fri  Och för dig öppnas nya vägar./Maria

/

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php  Så här ser det ut just nu över världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.