Evangelium/Under och Mirakel. Satan är förloraren

 

Ödemark?

Kanske befinner du dig i en andlig ödemark och står inför Satans krafter. Du känner hur hans demoniska armé flåsar dig i nacken. Och på samma sätt som israeliterna var hjälplösa mot sin fiende, så är du.

Du har avlagt alla sorters löften till Gud som du bara kan, och du har misslyckats med att hålla vart och ett av dem.Men lika säkert som att Gud öppnade Röda havet för dem, så ska han öppna ditt hav på ett övernaturligt sätt. Och du kommer att gå rakt igenom din inrotade synd, genom allt djävulens motstånd. Gud kommer att ta dig igenom din egen rödahavetupplevelse, så att du inte längre behöver frukta fienden.  

Mika profeterade: Folk skall se det och blygas trots all sin makt, de skall stå där med handen för munnen och med öron som drabbats av dövhet. (Mika  7:16) /David Wilkerson, Ur boken Nya Förbundet insikt . 

-Jag tror att de flesta troende har stått och gått med en flåsande satans armé efter sig. Jag tror också att eftersom de haft sin tro, och satt den högt, så har inte satan vunnit. Nej oh nej! Jesus är vår befriare från allt ont./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.