Evangelium/ Under och mirakel

 jesus_034_small.jpg

Jesus gjorde många under, och allt han gjorde står inte i Bibeln. Eftersom Jesus gjorde de under han gjorde så var ju de religiösa ledarna måttligt glada över denne man.

Många kom till Jesus därför att de hört om Lasaros fantastiska uppståndelse från de döda. Men det visade sig att deras beundran och hängivenhet var både kortlivad och ytlig. Inom några dgar skulle samma människor inte göra ett dugg för att förhindra hans avrättning. Det slags intresse som bara grundar sig på nyfikenhet och popularitet svalnar snabbt.

Med att uppväcka Lasaros från döden visade Jesus att han hade makt över döden. Jesus visste att Lasaros hade legat död i två dagar, och var fanns Jesus? Han fanns  i byarna på andra sidan Jordan, men han hade inte så bråttom, han visste ju att det var dags för ett stort UNDER.

Jesus har makt över liv och död och makt att förlåta synder. Han är skaparen av allt liv (se Joh 14:6). Den som är liv kan naturligtvis upprätta liv.

*Men om vi vandrar i ljuset, liksom han är i ljuset, då har vi gemenskap med varandra, och blodet från Jesus, hans son, renar oss från all synd.*/1 Joh 1:7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.