Evangelium / Livets krona…Älska Gud

 

Kristna bekänner sig till Gud och hans folk, men man kan ändå hålla sig fast, ja klamra sig fast vid världens normer och värderingar. Jamen då är man ju inte fri i Jesus om man inte vågar “sticka ut”, och visa sin tro.
Man kanske har alla de rätta svaren men motsäger evangeliet med sitt liv.

I Jakobs brev kan vi läsa om människors oansvariga uppträdande och avsaknad av respekt för andra. Här får man reda på att kristendom inte bara är tro utan framförallt LIV.

Sann tro resulterar oundvikligen i goda gärningar, men goda gärningar frälser ingen, det måste man veta. Se till att din tro är mer än bara en bekännelse, genom att den visas genom ditt handlande.

Hur skall fler människor få komma till tro om man inte är en utgivande kristen? Var annorlunda och gå ut med evangelium och gör det troget till hjälp för andra.

**Jak 1:11  Solen går upp med sin brännande hetta och förtorkar gräset, och dess blomster faller av, och dess fägring förgår; så skall ock den rike förvissna mitt i sin ävlan.
Jak1:12  Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom. **

Livets krona ges till dem som älskar Gud./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.