Jesus/Bygga försvarsmurar.Okunskap./Försvara sin tro

 

Jesus dog för dig

*

Människan har alltid byggt murar- kanske försvarsmurar. Man försvarar sitt land , sitt folk från fiender. Det ingår i livets villkor att överleva och att försvara det man har.

Är man lika villig att försvara sin tro?

Guds gåva till frälsning och evigt liv- det värderar man olika-  man lever också i uppror mot Gud, och tror att han inte finns. Men se, det gör han. Det kommer man att förstå då man inser att livet går mot sitt slut.
Människor tror inte på den sanning som säger att en gång är det för sent att välja Gud eller ett annat slut.

Gud vill ge oss alla en gåva som är den största och bästa och finaste man någonsin fått- evigt liv med Jesus, och man vill inte ta emot den. Det är höjden av oförstånd.

Men…Guds sanning lever vidare, överlever, och evangelium sprids. Uppdraget att förvalta sanningen är oerhört ansvarsfullt, men det är också en STOR FÖRMÅN. Lär känna Gud.

Läs gärna
Judas 1:3
Judas 1:4-19
Judas 1:5-11; 14-16
Judas 1:17-19
Judas 1:20
Judas 1:21 ……

/Maria

2 thoughts on “Jesus/Bygga försvarsmurar.Okunskap./Försvara sin tro

 1. Hej Johanna jo jag såg dig i går på din sida..jag kommer tillbaka till dig, det låter bra att man får veta vad Aspergers syndrom är, du gör rätt. Hälsn f Maria!

 2. Hej
  Jag heter Joanna och är 23 år men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är llika värda oavsett bakgrund.
  Kör även en stor veckans blogg tävling nu där du har chansen att bli länkad inför mina 300-600 unika läsare/dag så kolla gärna in min blogg:)
  kram
  Ps. du kanske tom vill göra ett bloglovin byte?:)
  Ps. Finns flera tävlingar med fina priser också:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.