EU- en politisk och ekonomisk union om två år. Vad säger Guds Ord? Upp 17:12-13. /Dags att vakna

 

n-w-o6

 

President François Hollande gick på offensiven i dag och kallar på en ”ekonomisk regering” för EU-området och en ”politisk union” i Europa inom två år.

Via Independent.co.uk

http://endtimeinfo.com/2013/05/francois-hollande-calls-for-european-political-union-within-two-years/

Stucken av anklagelserna om att han har varit alltför passiv i sitt första år i regeringsställning, rullade herr Hollande tärningarna om framtiden för EU – förlägenhet av både David Cameron och Tysklands förbundskansler, Angela Merkel.

I en två timmars presskonferens på Elysee Palace, meddelade herr Hollande en rad nya initiativ, däribland en fyra punkt plan för snabba framsteg mot ett mer federalt Europa.

”Det är min plikt att befria Europa från sin svacka och minska missnöjet dess folks som hotar framtiden för Europeiska unionen,” Mr Hollande sade.

BIBELN SÄGER: 12 Och de tio hornen du såg är tio kungar, som ännu inte har fått något rike. Men tillsammans med vilddjuret får de makt att regera som kungar under en enda timme. 13 De behärskas av ett och samma sinne och överlämnar sin makt och myndighet åt vilddjuret. 14 De skall strida mot Lammet, och Lammet skall besegra dem, tillsammans med de kallade, utvalda och troende, eftersom han är herrarnas Herre och konungarnas Konung.” 

I Guds Ord ser vi sanningen!

/Maria

Trust

 

 

2 thoughts on “EU- en politisk och ekonomisk union om två år. Vad säger Guds Ord? Upp 17:12-13. /Dags att vakna

  1. En ÄNNU MER bestämmande union.Övervakning är svaret, det ser vi i filmerna om Bilderberg, Upplopp har alltid funnits men av olika sorter och de slås alltid ner av polis. Jag tror det kommer nya lagar nu för att Antikrist ska träda fram i kaoset och skapa ORDNING! Man skapar samhällsproblem, ser du inte på arbetslösheten m m? Har F reinfeldt haft något att säga mer än att “det är inte bra”. Att inte han skäms. Och Stefan Lövén vinner valet 2014, överenskommet, för Fredrik skall väl vara i EU
    /Maria

    JESUS LEVER!

  2. EU regering, har vi inte det redan?

    Jag undrar lite vad de ska göra åt bilbränderna i förorterna. Det verkar inte som det är något som kan slås ned med polis och batong. Inte heller tjänar gubbarna på det politiskt, vad jag förstår. Vad blir slutet/lösningen på upproren? Övervakningskameror på varenda gata? Nya biometriska DNA pass? Någonting måste ju vara i görningen! Övervakning är lösningen på samhällets problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.