Ett ord/Yttrandefr..Jer 17:5-8.Beskydd.Frälsning.Tro

 

6 Mars 2011:

EU monterar ned yttrandefriheten
2011-03-06 04:33:06

CENSUR Europa tar steg för steg mot ett censursamhälle. Samtidigt överväger en parlamentarisk kommitté i Sverige på att byta ut den svenska yttrandefriheten mot ett svagare EU-anpassat skydd, skriver riksdagsledamoten Karl Sigfrid (M).

 Nordafrika har det gjorts försök att blockera tjänster som Google, Youtube, och Twitter i samma syften som regimanhängare har attackerat utländska journalister.

Samtidigt sitter en parlamentarisk yttrandefrihetskommitté här hemma i Sverige och funderar över om den unika svenska yttrandefriheten är så mycket värd, eller om vi ska byta ut den mot ett svagare EU-anpassat skydd. LÄS Hela arikeln här:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/eu-monterar-ned-yttrandefriheten_5986983.svd

 Oljekonferens orsakar protest

Man försvunnen i Laholm

Civila dödade i sprängdåd i Irak        OCH:

Det finns nyheter vi gillar och sådana vi inte gillar.  Jag tycker att Den finaste och gladaste nyheten som människor borde få veta varje dag, det är att Jesus lever och att man kan få bli frälst! Jag mötte en äldre kvinna i en affär för några år sedan och vi började prata med varandra, jag var inte sen att svara på hennes frågor angående tro: *Va, lever Jesus, sade hon, varför har de inte sagt detta? på nyheterna t ex?……..jag var inte sen att svara på det heller.* 

*Den som bemödar sig med att lyda Gud är som ett friskt, fruktbärande träd med starka rötter, som lever UNDER GUDS BESKYDD och LEDS av hans VISDOM. /Jeremia 17:5-8/

En del människor har fått för sig att den som inte är engagerad i en församling, de har inte Guds beskydd. Det är fruktansvärt att säga på det viset! Det gör att man fastnar i sina församlingar, som man kanske helst vill gå ur.

Först heter det att man MÅSTE gå med för att få hans beskydd, och sedan att man inte har Guds beskydd om man går ur. VAD är detta för otäckt prat? Jo, jag vet att de säger så, jag fick själv höra det för x antal år sedan. Det skrämmer människor att få sådana ord till sig!

Var stark i din tro. Gå vidare med Gud och hans visdom. Be och tacka, prisa Gud. Han är alltid närvarande för den med ett hungrigt hjärta! /Maria

2 thoughts on “Ett ord/Yttrandefr..Jer 17:5-8.Beskydd.Frälsning.Tro

 1. Hej Janne, Kan bara säga att jag har samma åsikter om yttrandefrihet, jag anser inte att det finns mycket av det idag, i alla fall inte sådana yttranden som ger kritik. Om denna sidan är/räknas som/ fanatisk och bekymrande så är det ett gott betyg på min inställning till hur detta landet o andra styrs. Det gäller att vara vaken i dessa tider o se sanningar.
  Herren leder och Herren styr trots alla andra ansträngningar att strypa information. Jesus lever sannerligen.
  Hälsn Maria

 2. (“Yttrandefrihet i EU komplicerar bilden”)

  Brist på yttrandefrihet är inget problem så länge man inte har åsikter som skiljer sig från den officiella hållningen. De flesta har inget problem med att yttrandefriheten kapas ned (för säkerhetens skull) eftersom begränsingarna inte syns så länge man har “vanliga åsikter”, bara när man har ovanliga åsikter! Vi som inte hänger med i “megalo-demokratin” har haft en och annan fråga!

  Kanske är det bättre att inga medborgare har några frågor och gubbarna får göra precis som de planerat sedan åratal. Så ska det då bli: “Vi gubbar tar pengar och politiskt förtroende av befolkningen och ger inget tillbaks förutom symboler och tal om jobb och skola när det passar oss. Har folk åsikter så kan de behålla dem för sig själva. Vi har inte tid med diskussioner, vi ska lösa allvarliga samhällsproblem och tål inte kritik från icke tillsatta personer.” Det är den officiella sanningen om megalodemokratin vi lever i. Det kommer säkert snart sägas att bloggar, som Jesus Lever, är “fanatiska och bekymrande.”

  Herren lever idag och imorgon, i vilket fall! Vi får hålla oss till Honom.
  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.