Ett ord idag/ Guds egendom

 

 th_100_3888whiteroses.jpg 

Vi är Guds skapade verk, han har satt sin stämpel på oss, det står: “TILLHÖR GUD, MÄSTAREN”, på oss.

Därför att det är så, så kan vi ha visshet om att vi är i hans trygga händer. Det han har skapat har han skapat med och av kärlek. Därför borde vi tycka om oss själva, han tycker ju om oss, nej, han ÄLSKAR oss.

Han vill inte mista någon enda av oss, och därför vill han ju inte heller att vi går till andra religioner eller till New Age och sticker vår näsa i smutsen. Han vill bevara oss rena och hela och heliga, och han vill att vi ska uträtta saker för honom här på jorden.

Härligt, eller hur? Han har lovat att bevara oss, och han vill att vi ska vara kärleksfulla och hjälpsamma mot dem vi möter.Det Gud förberett i våra liv vet vi inte så mycket om, men om vi är villiga att tjäna honm, och låter honom veta det, då kommer det en dag att visa sig, vad just DIN uppgift är här.

Därför KAN aldrig livet bli meningslöst och tomt och bedrövligt, för vi har ju en UPPGIFT. Att gå på den smala vägen kan vara urjobbigt pga att vi kan råka ut för satans attacker, för han är ju livrädd att vi ska löpa linan ut och gå med Gud. Men han får ju tji, både av dig och mig, eller hur?

För vi har ju bestämt oss för att även om tårar rinner ibland, så är vi ju GUDS EGENDOM. Halleluja! Kanske väntar det oss något bakom nästa vägkrök som är så underbart att vi knappt kan tro det, för GUD älskar att överraska sina barn!

VAD som än väntar oss, så går Gud FÖRE OSS och jämnar vägen för oss. Det är spännande att gå med Gud, ja det är oerhört spännande tycker jag. Be varje morgon innan du går ur sängen att du ska få vara använd och klar för Guds ledning. B Karlsson- författare och kristen säger: *De förutberedda gärningarnas liv är det enda som duger för det verk som bär Guds signatur.*

*Ty hans verk äro vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar, vilka Gud förut har berett för att vi skola vandra i dem.* /Efesierbrevet 2:10

4 thoughts on “Ett ord idag/ Guds egendom

 1. Hej Kyllikki
  Det är gott att få tillhöra Gud, tänk om det inte vara så, vad ensam man skulle vara!Nej vi försvinner minsann inte, vi går hem till Gud. Underbart!
  Kram Maria

 2. Hej Bella. Tack! vad glad jag blir att höra att du tycker om denna sidan o det som står här.Här skall Jesus hedras….Ha en underbar dag i Jesu närhet! Blessings!
  /Maria

 3. Hej Maria!
  Det är skönt att få vara Guds egendom och inte sin egen,eller någon annans och det är skönt att veta att jag inte försvinner efter döden till ett enda varande med alla andra,allting andra,helt utan identitet!
  Kram Kyllikki

 4. Tack för en underbar sida!
  Jag brukar läsa här dagligen och blir alltid lika lugn och upprymd av dina fina och viktiga inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.