Ett Guds barn /FRI

    Guds ord

http://missionxp.webblogg.se/ Läs gärna denna sida och få reda på olika fakta

-Vad har du för tillgångar? Vet du om att du har himmelska tillgångar då du blir frälst? För det första är ju dina synder förlåtna. Vad som än hände i ditt förflutna, vilka misstag du än gjorde, så kommer inte Gud ihåg dem, du är fri, fri att gå med honom.

Ett mirakel har inträffat då han har skrivit ditt namn i Livets bok.Du har övergått från Död till Liv. Du har förts från ett rike till ett annat, från mörker till ljus. Detta är verkligen en sanning. Precis som om du skulle resa till ett annat land nu, och stå under det landets lagar, så har du i pånyttfödelsen kommit in under Guds rikes lagar, och kan njuta fördelarna av dem.

Du behöver inte leva med fruktan och skuld längre, du är fri. Tacka Herren.

Det är inte nog med att du fått förlåtelse, dessutom ger Gud dig hälsa. Han bar ju dina sjukdomar på korset. *Det vara våra sjukdomar han bar, våra smärtor dem lade han på sig.* /Jes 53 Ja de orden står jag på även om jag själv är sjuk, för jag tror på helande. Det är inte bara så att vi har Guds löften i  Bibeln utan vi har oerhört många människor som kan intyga att de blivit helade. Underbart! Ja mer än underbart att veta detta.

Mätt eller hungrig, det är för många en stående fråga, och ofta kommer den invärtes människan (vår ande) i kläm, beroende på att våra dagliga behov skall tas vara på, andens friskhet blir ofta en andrahandsfråga… Men det viktigaste är faktiskt att ha en ande som sjunger Guds lov.

Den invärtes människan behöver kraft för livet, förtröstan på Gud, har vi det är vi faktiskt rika, även om vi är fattiga ekonomiskt.

Har vi andlig kraft är vi rika, och vi kan läsa Fil 4:13 som säger:

*Allt förmår jag i honom som giver mig kraft.* Ja HAN ger kraft i allt.

 

2 thoughts on “Ett Guds barn /FRI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.