Ett Guds barn /Nåd att få vara hans

   Frälst av nåd

Gränslös rikedom. Andakt av B Karlsson:

*Välsignad vare vår Herre, Jesu Kristi, Gud och Fader, som i Kristus har välsignat oss med all den himmelska världens andliga välsignelse.* /Ef 1:3

Vem anar hur stor den rikedom är som Gud berett åt oss. Vi behöver inte vänta på att andlig välsignelse ska bli tillgänglig. Allt är redan fullbordat på Guds iitiativ och genom Kristi gärning. Därför finns det bara en väg att gå för att få ut sin del, vi får komma till Kristus.

Så rika vi kan känna oss över allt gott vi har här i livet. Rika på jordisk välsignelse! Men det är inte nog för att hela vår varelse ska vara välsignad.Vår ande mättas inte av det kroppen gläds över.Vi behöver andlig välsignelse.

Jordisk välsignelse gläds vi över, och det med rätta, även när våra egan händers arbete burit den till oss. Sådana är jordens villkor som också lär oss att vi inte kan få allt.Den himmelska välsignelsen bjuds av NÅD och den är helt och odelat vår. /B K

Tack Gud för all rikedom du gett mig och ger mig, det är av nåd som jag får leva ett liv tillsammans med dig, och det gör mig rik. Tack Gud för att du har omsorg om mig och leder mig på den väg du fått mig att gå. Jag lämnar inte dig./M

2 thoughts on “Ett Guds barn /Nåd att få vara hans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.