Ett ord till dig/ vill berätta om Jesus till alla

 

Till er som jag mötte idag…..31/7

*

Sanningen är inte alltid populär och som person blir man inte heller populär då man håller fast  vid  det som Gud säger och som han vill att man skall bära med sig som en skatt.

Sanningen går inte att begrava och lögner kommer snart i dagen. /Ordspr 12:19

Idag fick jag tala om Jesus och hans frälsande kraft och hur han förvandlar människor. Två personer lyssnade uppriktigt och intresserat och ville veta mer om vad Jesus kan göra, det var en härlig stund. De trodde att de fick sanningen och det fick de.

Sanningen om Jesus Kristus var inte bekväm för fariséerna, och därför  ville de döda Jesus. Ja de dödade honom men de visste inte att det var enligt GUDS PLAN.

Jesus dog, för sanningen och för alla människor, och uppstod igen. Och det är vad alla borde få veta!

Personerna jag talade med var inga direktörer eller finansvalpar, utan gatans barn!

Men jag tror att de kommer att komma ur sin förnedring och sitt utanförskap för de vet att man kan söka Jesus och få nåd och råd och stöd och underbar gemenskap, dvs att bli Guds barn! Rätt tid och rätt plats idag- nja, inte först inte, men Gud styrde situationen så att det blev HELT  RÄTT! Underbare Gud! Underbare Gud!  Behandla människor som Gud vill och möt dem så som Gud önskar.

*O Gud, all sannings källa, jag tror ditt löftes ord. Vad du har  sagt skall gälla I himmel och på jord: “Åkalla mig i nöden, Så får du hjälp av mig!” Ja, Herre intill döden Vill jag åkalla dig.” /PN

Vad man än bär på… sjukdom, sorg, missbruk, bitterhet, fattigdom, ja alla svårigheter, så är de inte för svåra för Gud! Han hjälper i allt! Han hjälper den som vill tro på hans ord.

/Maria

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.