Ett ord till dig /Han är med dig

 

Ja han är med dig och mig, fastän du inte kan se honom, kanske söker du genom tårar att se och känna hans kärlek. Han finns vid vår sida, om vi vill. Ja han är med oss, under alla omständigheter, men det är kanske just i de svåra tiderna vi behöver falla ner och ta emot hans nåd och kärlek.

Ja han är med, hela livet, om vi vill.

Ja jag vill vara med Gud, känna hans existens och veta att han har ett vakande öga på mig och att en tröstande och stark hand leder mig. Han är det bästa som hänt mig i mitt liv!

Har du lämnat allt för att följa Jesus?

Lärjungarna lämnade allt och följde Jesus. Det kostade allt, men det blev ändå seger och värt sitt pris. Jesus hade ju lovat att ta hand om dem…så som han tar hand om dig och mig då vi kommer till denna Konung Jesus Kristus. Jesus har allt att ge oss. Tveka inte att följa honom! Han står på vår sida.

Så värdefulla vi är i Guds ögon och hjärta!

Kram/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.