Ett ord till dig/ Frågor och tvivel och svar

 

Se de  allvarliga frågor som Habackuk frimodigt ställer till Herren och lär dig att förstå att du också får komma till honom med dina frågor och dina tvivel. Lyssna sedan till Guds svar och gläd dig över att han är verksan både i världen och i ditt personliga liv. Läs Habackuk.

Jodå, jag har också frågor, många sådana och jag är  envis med att vilja ha svar. Jag vet att Herren kommer att svara, för så säger hans ord. Så många människor har “brottats” med Gud i frågor och villrådighet och så många människor har fått svar och bönesvar. Ge inte upp!
Hab 3:18  Likväl vill jag glädja mig i HERREN och fröjda mig i min frälsnings Gud.
Hab 3:19  HERREN, Herren är min starkhet; han gör mina fötter såsom hindens och låter mig gå fram över mina höjder. För sångmästaren, med mitt strängaspel.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.