De sista tiderna/ Länkar om new age!! C Cumby m m

 

Håll din tro levande! Jesus är Vägen, Sanningen och Livet! Låt dig inte luras av andra s k sanningar.

Med risk för att vara “tjatig” tar jag med två länkar som jag tycker man kan studera med den helige Andes hjälp. Bibelns  NT berättar för oss om kommande tider och det som står i bibeln är Guds Ord,och sant. Som människor vill vi ju förstå vad vi läser och vi vill också förstå de “nyheter” som kablas ut över världen.

Därför har jag tagit med dessa länkar för att man skall bättre kunna förstå vad som egentligen är på gång. New Age är det många som varnar för och nu varnar jag igen, för vi är redan inne i en tid som är mer än förskräcklig! Falska profeter och falska kyrkor och elände på alla håll och kanter och en falsk Kristus, ja det kommer att komma hemskheter, och det falska evangeliet är redan ute.  Håll fast vid den Kristus Jesus som frälst dig, och är du INTE frälst så ska du veta att det är dags nu, att ta emot honom och förändra sitt liv på rätt sätt.

Varsågoda:

http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/utlandet/ConstaceCProf.pdf
http://www.truereformation.net/2011/10/10/den-kommande-forfoljelsen/

/Maria

Johanes 8:12 säger oss:

Joh 8:12

Åter talade Jesus till dem och sade: “Jag är världens ljus; den som följer mig, han skall förvisso icke vandra i mörkret, utan skall hava livets ljus.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.