Ett ord idag/ Tala Guds ord

Tänk om man kunde tala Guds ord hela tiden. Jo men, det är fullt möjligt, det gäller att träna sig och hålla sin tunga i styr.

*Milda ord är honungskakor- de är ljuvliga för själen och en läkedom för kroppen.* Ordsprboken 16:24/

Den lilla förbrytaren med de stora smaklökarna- TUNGAN. Den tänder eldar av fel sort. Den tänder så mycket hemska saker. När rätt slags ord går ut från vår mun, det är då vi tagit befäl över vår tunga.

Paulus säger: *Jag går hårt åt min kropp och tvingar den till lydnad, för jag vill inte predika för andra och själv komma till korta.* 1 Kor 9:27/

Jag är inte heller perfekt men många sanningar har jag upptäckt genom åren som jag vill följa, ja följa Jesus.

*Smaka och se att Herren är god* Psalm 34:9    Detta är en inbjudan som står i denna psalm, det kräver inget särskilt av dig, bara en uppmaning till att komma och se hur god Gud är. När du sträcker dig mot Gud och han ser att du kommer så kommer han att visa dig hur god han är, det gäller att våga ta steget!

Många börjar sitt kristna liv med missuppfattningar om VEM Gud är, och hur vi ska leva. Men, det är bara genom erfarenhet som vi kan förstå hur djup hans godhet är. Lev i den.

     Tänd ett ljus i mörkret,  men glöm inte bort det…..

 

 

 

4 thoughts on “Ett ord idag/ Tala Guds ord

  1. Hej Kyllikki Härligt att du gjort en egen blogg om tro på Jesus! Underbart. Gud välsigne dig! Skriva o tala Guds ord.
    Kram f Maria

  2. Hjärtans gärna vill jag lära mig att tala Guds ord,det finns inga bättre ord i hela universum!!!!

  3. Hej Andreas, Fatet på bilden är ett fint fat jag köpte på secondhand, jag gillar sådana saker, gå in på livet.bloggagratis o se på mina små fina koppar…. Ägodelar skall man inte dyrka, men att ha det mysigt runtomkring sig är inte fel….
    Hälsn Maria

  4. Men vad är det där för fat på bilden högst upp? Försöker du kränga dina egna grejer nu också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.