Sanningar om Jehovas Vittnen

 frihet.jpg   JESUS är Vägen Sanningen och Livet

 

Vad är bästa medlet mot undran? Jo, det är Upplysning. Vill man veta något så bör man kunna hämta upplysningar om det man undrar över. Jag visste redan tidigare om att Jehovas vittnen inte tror på att Jesus Kristus är en i treenigheten, jag visste att de tror att Jesus är ärkeängeln Mikael, jag visste att de tror att Jesus kom till jorden utan sin odödlighet..

Och nu får jag mina kunskaper bevisade ur en skrift som jag håller i min hand av Folke Thorell. Den är skriven för längesedan men innehåller sådant som alla borde veta om Jehovas vittnen. Man får inte skriva av den, men jag kan ju nämna sådär i förbifarten en del saker, och vill du veta mer får du fråga.

Denna rörelse Jehovas vittnen kallade sig ursprungligen för Millenii (Tusenårsrikets)daggryningsfolk. Bildat år 1877, i Pittsburgh av Charles Taze Russell. Han konstruerade de mest häpnadsväckande lärouppfattningar, för han tvivlade på alla kristna läror, så…

År 1879 kom tidningen “Vakttornet”. År 1884 grundade han Vakttornets traktat och bibelsällskap: Vakttornet, Vakna, En ny värld. Russell dog 31 okt 1916. Om treenigheten säger de: “En satans uppfinning” och om människan säger de att den INTE består av Kropp, själ och ande, men detta kan du se i Skriften att den gör: 1 Thess 5:23; Matt 10:28; mf bibelställen.

De kallar tron på ande själ och kropp för demonreligion. Där slutar jag min lilla utläggning och vill bara säga att jag inte vill att människor går till Jehovas Vittnen och blir medlemmar och blir grundlurade, på grund av dessa orsaker du läst här och sedan finns det mycket mer att veta…Deras religion är antikristlig i högsta grad./Maria

2 thoughts on “Sanningar om Jehovas Vittnen

  1. Hej Jennifer Antikrist har vi överallt i samhället både förr och nu visst är det ruskigt. De finns så många avarter, människor tror t ex att Jehovas vittnen är ok, men det är grundligt fel. Förresten- de äger Pågens bröd (brödfabr).
    Välkommen hit förresten! FridsHälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.