Ett ord idag /FN. Vad är FN…

Om knappt hälften av FN:s 193 medlemsstater är verkliga demokratier – eller endast 90 stater, dvs. 46 % av FN:s medlemsstater – innebär detta att majoriteten av FN:s medlemsstater är icke-demokratier.

Somliga säger att FN är död som fungerande organisation. Andra ser FN som en självklarhet och närmast som en dogm – enligt den humanismens världsbild som råder.

Åter andra står emot denna närmast religiösa betraktelse av FN och hävdar att världen behöver ett demokratiernas förbund.

 VISSTE DU att…

Knappt hälften av FN:s 193 medlemsstater är verkliga demokratier – eller endast 90 stater -dvs. 46 % av FN:s medlemsstater

FN-dagen idag…..  

Sverige av idag – inklusive stora delar av världen – styrs totalitärt av en världsbild, vilken har ett antal ‘heliga’ dogmer.

Grunddokumentet utgörs av FN-stadgan FN-stadgan (pdf).    Denna stadga står över allt annat. Den är vår tids allraheligaste dokument som är genomsyrat av den ateistiska humnaismens världsbild.

Hörnpelarna i tidens världsbild utgör basen för samhällets värdegrund.

Medborgarna åläggs att dyrka och tro på bl.a. följande dogmer:

Förnuftet, Toleransen, De mänskliga rättigheterna, Freden, Klimat & miljön, Jämlikheten, Feminismen och Multikulturalismen. De som inte böjer sig för dessa ‘heliga kor’ är dömd, förföljd och dissident. /Denna artikel från Mission XP, Dag Selander.

http://missionxp.webblogg.se/2009/april/durban-ii-vacker-brannande-fraga-till-liv-al.html   Alternativ till FN?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.