Att gifta sig/ NEJ tilll “homovigslar”

Homovigsel kan splittra kyrkan…..ja så kan vi läsa i olika dagstidningar idag. Beslutet att viga homosexuella är taget, ok då. Men nej tack…till det beslutet, anser jag. Stor majoritet för dessa vigslar  – 70% för ett ja. Det skall kunna ske redan den 1 november att samkönade par skall kunna vigas. Hade jag röstat hade jag sagt ett blankt nej. AnnaKarin Hammar, stiftsadjunkt och homosexuell är väldigt glad att tillhöra svenska kyrkan nu, särskilt efter detta beslut ang vigslar.

Själv är jag glad att ha gått ur Svenska kyrkan för länge sedan. Ärkebiskopen Anders Wejryd trodde att det skulle blivit en del lägre andel ja-röster, men tycks vara väldigt lättad….

Jag är som sagt inte glad, för jag anser att man skall följa vad Gud sagt, vad han gett oss i form av sina bud. Men vem tänker på hans bud och tankar och vilja idag? 2000-talet har kommit med många väldigt stora förändringar på många vis, och nu tycker jag det är dags att sätta ner foten och säga ett kraftfullt NEJ till all smörja som bestäms.

Det är min åsikt att vi är avkristnade och sovande i detta landet, och detta, och mer, är en skymf emot Gud, Himmelen och jordens Skapare.

 

2 thoughts on “Att gifta sig/ NEJ tilll “homovigslar”

  1. Hej Ritva. Den som är troende bör följa det som Guds ord säger, till 100% Sverige är så djupt i elände, så invånarna vet inte själva hur illa det är, De får ju ingen kunskap, man säger ja till allt.
    Ja-sägande folket som inte vill veta sanningen
    KRAAM f Maria

  2. Jag håller med dig till 100 procent.Det som står i bibeln ska följas annars drar vi Guds vredesdom över Sverige.Varför är folk så lite bibeltrogna så att dom inte ser vad det står i bibeln.
    Tack Maria och stå på.Kram Ritva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.