Ett ord i dag/Moskéer/ Dröm

 

jesus_talkingwithtwomen_comefollowme.jpg 

Bli en människofiskare för Guds skull.

Köpenhamns kommunfullmäktige gav häromdagen bygglov till en ny stormoské. Den ska uppföras på Vibevej 25-27 i Köpenhamn Nordväst.Beslutsfattarna som utan debatt beviljade bygget var dåligt pålästa, konstaterar 

författaren Lars Hedegaard i webtidningen Sappho Läs vidare här i dessa länkar

http://jihadimalmo.blogspot.com/ Jag önskar att dessa män kunde lära känna Gud.

*

Det finns massor av religiositet inom det kristna…hur vill Gud ha det, kan man fråga sig, här kommer en dröm som Richard Jones hade:

Demontering av gamla kyrkostrukturer som vi känner till dem

av Richard L. Jones.

En dröm som jag hade i mars 2006.

I den här drömmen befann jag mig i centrumdelen i en stor stad och det fanns en mängd aktiviteter som pågick omkring mig. Det nästa som jag var medveten om var att jag befann mig på toppen av en stor byggnad som höll på att demonteras. Den revs inte sönder, men demonterades och fraktades iväg på truckflak. Jag styrde tung utrustning, likt stora kranar och sådana, som användes för att demontera många strukturer i staden. Dessa strukturer var gjorda av sten, eller gjutna betongfasader med stålinsättningar som stöd för strukturerna. Igen, jag använde kranar och annan tung utrustning för att sänka ner stora delar av dessa strukturerna och fasaderna till marken så de kunde flyttas och tas iväg på tunga truckar.

Jag vaknade från min dröm och jag frågade Herren vad detta betydde. Herren sa till mig: ”Jag håller på att demontera gamla religiösa strukturer som har blivit uppförda av människor. Jag röjer vägen för att bygga det jag önskar ska bli uppfört på denna platsen och i denna tiden! Det är en stor stad att demontera, men jag vill resa upp en ny stad byggd på stommen av Gudomling Sanning som stöder Rättfärdighetens pelare och Rättvisa. Men först måste det ske en stor demontering och många kommer att bli utsatta för vindarna och regnet, för hagel och den heta solen, för snö och mörker. Jag är deras Starka Torn, säger Herren. ”O hur jag så önskar att de vill springa till Mig på den dagen av den stora demonteringen! För jag reser upp en Ny Stad för dessa som vill.”

Jag visste då att denna min dröm var uttryckligen om nedmontering (borttagande av manteln) av den stora gamla strukturen som vi känner till den och att Gud skulle resa upp en ny Kyrka, en som är byggd i enlighet till Hans Gudomliga Försyn och inte byggd på planer och ambitioner av människor.

-Richard L. Jones, pastor, Tulsa

  

4 thoughts on “Ett ord i dag/Moskéer/ Dröm

 1. Hej Carina Tack för ditt besök här idag. Vi lever som sagt i omvälvande tider och det är bäst att veta att det hastar på med att ta ställning för Kristus.
  Jag hoppas på väckelse …och försöker nå människor.
  Allt gott till dig! och stoor kraam /Maria

 2. Jag känner att det kan stämma. Gud vill att vi ska tro på riktigt, i våra hjärtan. Han vill att alla ska förstå att Gud är levande och finns till för alla, för han älskar alla!
  Tack min vän för kommentar hos mej, och dina röster.
  Allt gott till dej!

 3. Hej Andreas. Jodå du får lägga in länkar här, det kan vara intressant, kanske jag missat något…denna länken känner jag till och har tittat på. Moskéer blir det fler o fler av och det är konstigt att vi tillåter islam att ta över vårt land, det är nära nu.
  Det bästa vore om dessa människor fick tag i Gud och fick reda på vem Jesus är. FRÄLSAREN.
  Läs om Tallat igen, hen erkänner att han var fel i sin tro.
  Det händer mycket på fronten och vi får be Gud att han väcker muslimerna till sanningen.
  Hälsn Maria

 4. Hej Maria.

  Det är lite lustigt detta med moskéer, man kan ju undra om Danmark och Sverige är kristna länder eller muslimska eftersom det finns moskéer i de båda. Vet du om det finns kristna kyrkor (alltså byggnader) i de muslimska länderna?

  En bra kristen sida jag hittade: http://helapingsten.wordpress.com/ . Vet inte om man får lägga in länkar såhär, men annars får du väl ta bort den.

  Okej, hej då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.