Ett ord i dag / Säker hos Gud. Safe in his arms

 

Tankar… idag: en dag har det varit då jag faktiskt hört fåglarna kvittra, kanske kommer våren snart…

-Människor hånar Gud och värre kommer det att bli. Vad är den “avskyvärda gudabild” som det talas om i Matt 24:15-16? Detta talar Daniels bok om, det kommer att bli ett medvetet försök att utplåna Guds närvaro. Det kommer aldrig att lyckas. I den sista tiden skall Antikrist resa en staty av sig själv och befalla alla att tillbe den. Läs om det i 2 Thess 2:4; Upp 13:14-15) Kommer det att lyckas tror du? Ja det kommer att lyckas att en STOR mängd människor kommer att tillbe en falsk Gud. Jesus talar i Matteus om framtiden, den yttersta tiden. Likaså gjorde  profeterna i Gamla testamentet…. Detta tycker jag är fascinerande. Förföljelser fanns då och det kommer det att göra i vår tid också, men Gud har lovat att inte glömma sitt folk, de troende. Behöver vi veta mer? Bibeln säger att vi inte behöver vara rädda, men många är faktiskt det.

-Det är märkligt, vi lever i en sådan modern tid och de flesta har allt de önskar. Men är de medvetna om att i en snar framtid finns inte allt detta kvar?
Människor hånar verkligen Gud och den troende på många sätt, och jag undrar vad de skulle säga om de förstod den sanning som vi talar om? d v s Guds Ord.

-Aldrig har jag varit så glad för någon gåva som min frälsning. Den betyder allt. Jesus är allt.

*Och då skall man få se ‘Människosonen komma i skyarna’ med stor makt och härlighet’. /Mark 13:26  Väntar du på den dagen?    /Maria

 SAFE in his arms:

http://www.youtube.com/watch?v=ciW8r-5kCDY

2 thoughts on “Ett ord i dag / Säker hos Gud. Safe in his arms

  1. Vad vore vi utan Jesus? Vad skulle vi tagit oss till om vi inte blivit frälsta? Det är en fråga som jag undrat många gånger över.
    BARA Jesus kan frälsa, ingen annan. Skulle vi förstått bibeln utan Jesus? Skulle vi kunna gå vidare om vi inte känt Jesus? Nej jag tror inte det, nej.
    Våra ögon har öppnats och det är jag så tacksam över, tänk vilken nåd.
    /Maria

  2. Det är Jesus som frälser och vi får vara med på resan. Vi är inte värdiga men vill ändå att Guds vilja ska ske och våra ögon öppnas för världen sedd ur Guds perspektiv.
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.