De sista/Halshuggen för Jesu skull.NWO!Farligaste fasen

 

-Världen, jorden, dvs den  som vi människor lever på, kommer att förstöras. Varför ? Jo för att jorden kommer att gå under, det vet vi.  Men det finns ett annat sätt att se detta på, så som vissa höjdare ser det. De har försökt att  i flera år att lura i oss att det pågår en “Global Warming”, en global uppvärmning. Men det är inte sant, det vet vi om vi tänkt till.

-Varma perioder har alltid funnits/varit, på jorden, det har också funnits istid, eller hur? OM det nu vore en global uppvärmning, varför säger man samtidigt (forskare) att vi är på väg mot en ny istid inom kort?(läste detta förra veckan i en tidning).  Detta låter inte som sunda tankar, det krockar katastrofalt i dessa olika tankegångar/uttalanden. Det kanske också kan vara så att solen har en del att göra med de faktiska händelser vi kan se, eller som kommer. Det sägs att solstormar skall komma över jorden…..googla gärna på det…

-Man  säger att det är vi människor som förstör planeten, det är VI som orsakar den globala uppvärmningen./Googla/ Men då måste det bara vara ett visst antal människor som orsakar det, eftersom VISSA har bestämt en nwo- en ny världsordning. En ny världsordning skall  fullständigt kontrollera människorna. Detta är på gång, ser du det? Och Gud, han vet hur det kommer att sluta.

*

-Varför fick Johannes uppdrag att skriva Uppenbarelseboken? har du tänkt på det? Den troende vet mycket väl vad som kommer men vet alla icke troende det?

*
-Världen har sett mycket elände sedan begynnelsen, och nu börjar nästa fas, den sista fasen, den farligste fasen, den mest avskyvärda fasen av alla faser någonsin. Nu gäller det som sagt att vara vaken! Kraschen kommer, och den kraschen gäller ekonomi, tro, förföljelse, slaveri, och sedan kommer Guds dom över vad man  ställt till med.

-Märkligt!  hur lurade människorna är, och hur stort övertaget av världen redan är.  Gud vet detta. Därför vill han ha människorna frälsta, så att de får frid hos honom, vad som än händer, och att de får tillbringa evigheten hos honom. Varför är det så nödvändigt att evangelisera?  Jo, det gäller människornas existens, nu, och ända in i evigheten.

————-
Joh Upp 20:4 säger oss: *Och jag såg troner stå där, och de satte sig på dem, de åt vilka gavs makt att hålla dom. Och jag såg de människors själar, som hade blivit halshuggna för Jesu vittnesbörds och Guds ords skull, och som icke hade tillbett vilddjuret eller dess bild, och icke hade tagit dess märke på sina pannor och sina händer; dessa blevo  nu åter levande och fingo regera med Kristus i tusen år. *

-Vakna människor! Reagera!   förstå vad som händer nu, och vad som   KOMMER   att hända!   Vänd om! Tro på Gud, Lita på Gud! /Maria

2 thoughts on “De sista/Halshuggen för Jesu skull.NWO!Farligaste fasen

  1. Utsikten för demokratier överhudtaget är nästan obefintliga. De slåss o protesterar överalt snart, men blir det bättre för det? Det ser ut som uppgjorda program, de som NWO förbereder och vill ha.
    Diskussioner syns inte att få- det finns de som lägger locket på dem, med hjälpa av militär m m. Det blåser hårt över världen. Vilken sorg att se. Och ännu har vi inte sett slutet på det, men det kommer ett annat slut och det undrar jag om man är medveten om, eller i vilken grad medvetendet finns.
    Halleluja! Jesus lever.
    /Maria

  2. Utsikten för demokrati i Libyen (när landet nu destabiliseras) är ungefär lika stor som i Afghanistan. Kontroll över oljan – är det demokrati? Varför används ordet överhuvudtaget? Fasta instutioner, fungerande partier, olika politiska riktningar, hög läskunnighet och utbildning, tydliga klassprofiler, nationell självständighet, social rättvisa, någotlunda homogena kulturer osv är förutsättningar för ett demokratiskt samhälle. Libyen och afghanistan styrs/har styrts av klaner, under Khadaffi. Folk är trötta på det, vem skulle inte vara det? NWO och alla desss globala program är inte mer demokratiskt är Libyen. Det bara ser så ut. När folk protesterar mot något NWO program sägs det att “diskussionen är slut- nu är det dags för handling…Alla håller med alla. Allt annat är farligt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.