Att gråta äkta tårar / Bönefolk. DW kort video

 

 

Bönefolk

Where are the praying people? Denna filmen nedan är väldigt kort men kärnfull. D Wilkerson frågar, precis som många andra: Var är bedjarna? Var är de som vill säga sanningar, var är de som vill förkunna Guds klara ord? I tårar för nationerna, i tårar för familjerna, i tårar för världen? Var är de? Var är de som verkligen går med Gud? Var finns de i dessa New Age-tider? Var är profeterna? 
http://www.youtube.com/watch?v=mRcF0KPC0nA&feature=relmfu

*Jag känner din bedrövelse och din fattigdom – dock – du är rik! – och jag vet vilken försmädelse du utstår av dem som säger sig vara judar, men icke äro detta, utan äro en Satans synagoga.*
Vi kan läsa i Johannes Uppenbarelsebok om de två församlingarna Smyrna och Filadelfia, som fick god kritik av Jesus,  Joh Upp 2:9. Där fanns förtryck/förföljelse på den tiden, och vi kan räkna med att den tiden är nära i vår tid då vi inte får vara öppet troende, eller vara  kritiserande ett felaktigt samhällssystem (NWO).

Förföljelse kommer från Satan och han gör allt för att stoppa den troende. Skall han lyckas? Nej!  Satan kan skada den troendes jordiska kropp men inte hans ande.

Att   vara   en Jesu tjänare- det är inte att förlora- det är att vinna.  /Maria

2 thoughts on “Att gråta äkta tårar / Bönefolk. DW kort video

  1. Hej Ja det är klart att vi måste stå upp, man kan fråga sig varför vi annars blev frälsta, om vi inte ska berätta om Jesus och stå upp för det som han säger. Den sanna kroppen finns, men den tycks vara grumlig för andra och man tycks inte se den…m m. Vi skall inte kompromissa alls, det finns ingen anledning alls.
    Tack för din kommentar, jag håller med dig om detta du skriver. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.