Om Jesu återkomst /Vaka. Vakna.

 

HUR FÖRBEREDER VI OSS INFÖR JESUS ANKOMST?

Markus 13:36

Markus evangelium 13:36 Vaka, så att han inte plötsligt kommer och finner att ni sover. 37 Vad jag säger till er, det säger jag till alla: Vaka!”

Romarbrevet 11:22 Se här Guds godhet och stränghet: hans stränghet mot dem som föll, hans godhet mot dig, om du blir kvar i hans godhet, annars blir också du borthuggen.

Hebreerbrevet 3:14 Ty vi är Kristi vänner, om vi ända till slutet stadigt håller fast vid vår första tillförsikt.

Lukas evangelium 8:15 Men det som föll i god jord är de som har hört ordet och behåller det i ett uppriktigt och gott hjärta och bär frukt och är uthålliga.

Uppenbarelseboken 3:11 Jag kommer snart. Håll fast det du har, så att ingen tar din krona. 12 Den som segrar skall jag göra till en pelare i min Guds tempel, och han skall aldrig lämna det. På honom skall jag skriva min Guds namn och namnet på min Guds stad, det nya Jerusalem, som kommer ner från himlen, från min Gud, och mitt eget nya namn. 13 Den som har öron må höra vad Anden säger till församlingarna.

http://alertsweden.blogg.se/index.html denna artikel

*  *   * 

Maria- Dessa sanna ord måste man se till att behålla och tänka på. Det är sådana tider att man måste vara rädd om sin frälsning och inte låta den hamna fel. Jesus kommer tillbaka, även om vi inte vet exakt NÄR, men vi vet att han kommer. Den troende och väntande, vet om detta men den som inte tror eller är ljummen kommer han att överraska, DÄRFÖR att vi vet, måste vi hålla oss vakna och vaka! /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.