Ett ord i dag/ Låt oss böja våra knän

 

*Kom, Låt oss böja våra knän, Låt oss tillbedja vår Skapare och Herre, Kom, låt oss böja våra knän, Låt oss tillbedja vår SKapare och Herre, För Han är vår Gud, Och vi är det folk som Han har kallat, Vi är får i Hans hjord, Och vi lever av Hans hand.

Kom, låt oss böja våra knän…/Lovsång

/

Halleluja! Tacka Herren för han är så god mot oss. Hans kärlek till oss vara i evighet. Vem kan någonsin räkna upp de väldiga under som Gud gör? Vem kan någonsin prisa honom ens till hälften av vad han är värd?/ Ps 106:1-2

/

Ja dessa ord vill jag ge dig i dag. Dessa ord kan vi alla ta till oss och fundera över. För under sker och det är Herren som ger dem. I våra liv kan vi säkerligen räkna upp en hel del under som Herren gjort för oss, eller hur?

Han har gett oss familj, goda vänner, sin ledning vid olika tillfällen, personlig utveckling, och mycket mycket mer. Han är värd att prisas! Och kom ihåg: Om duklagar länge nog, så kommer säkert Gud att ge dig vad du ber om, även om det inte är till ditt eget bästa.

Om du inte får det som du helst vill ha så kanske det är så att Gud vet vad som är bäst för dig. Lita på att han har omsorg om dig och förser dig med det du bäst behöver.

/Maria

2 thoughts on “Ett ord i dag/ Låt oss böja våra knän

  1. HEJ MANDY Tack för din goa hälsning. Jag har haft det bra..med bibelstudium m m var idag o såg Mikael Järlestrand, mycket fint. Han kan sjunga han…
    KRAMIS o ha en fin ny vecka med Jesus
    /din syster Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.