Ett ord i dag / Himmelsk frid

candle-light.jpg

*Fylld av himmelsk frid.*

När vi kommer nära Gud,Tänds en gnista av ro och klarhet.

De frågor som vi hade, finns i hans kloka svar.

När vi kommer nära Gud, Fylls vi utav himmelsk frid.

Kom, du vandrare, och tag Guds hand emot.

Du behöver icke fylla några kvot,Han tar hand om alla, och tar all smuts ifrån oss.

Han skapar nya hjärtan, som längtar efter lovsångsljud.

När du lär dig vara nära Gud, Himmelen du skåda får. //Maria

*Jag tackar honom som gett mig kraft, Kristus Jesus vår herre, för att han fann mig värd förtroende och tog mig i sin tjänst,mig som förut var en hädare, och hänsynslös förföljare. men jag mötte förbarmande därför att jag handlade i okunnighet, i min otro. Vår herres nåd har överflödat, med tro och kärlek i Kristus Jesus.* /1 Tim 1:12

Vi är många som kan vittna om Guds stora kärlek och nåd. Därför skall aldrig vårt arbete att sprida evangelium aldrig vara förgäves. Arbetare för Kristus, skall bli flera….för att hans namn skall förhärligas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.