Ett ord i dag / Ekonomi, Kriser, Upplopp och GUD finns, ja

  Frid. Foto Maria

Det är ingen tvekan om att världens länder befinner sig i ekonomiska och i andra kriser. Det är inte heller konstigt att det blir upplopp och demonstrationer i länder som leds av korrupta ledare. Så var det  även på Jesu tid- det fanns ledare som sög ut folket där också…. Därför att det är viktigt att se sanningar så har jag tagit med två filmer som jag tycker att du/ni bör se.

De handlar om just ekonomi och välfärd-  och  välfärden kommer att få stryka på foten alltmer, i stället kommer det något annat, som många INTE vill diskutera eller ta reda på dess fakta. Trist tycker jag för det är genom att se sanningar som man kan förbereda sig på olika vis. Varsågoda, här kommer filmerna:

http://www.youtube.com/watch?v=66y2bxydu9I&feature=player_embedded

Biggest Bank Robbery

http://www.youtube.com/watch?v=KXtsAHfXmXE&feature=related

USA:s Superskuld

Visst var det bedrövligt det som visades? Tror du det är sant? Javisst är det sant, och på den sidan där filmerna visas, finns flera att se, om t ex vedermödan som inte människor vill vara med om…..men läs bibeln så ser du klart och tydligt vad tiderna vi lever i handlar om.

Profeten Jeremia talar och predikar om straff och dom, han predikar också om TRÖST och HOPP. Därför att Gud är GUD, så kan den troende veta att Gud både straffar och älskar. Profetior är något som vi inte hör så ofta i dagens samhälle, för i kyrkorna får man inte tala ut precis. Det ska hymlas och talas om bara goda saker, varför säger man inte sanningar? Ja det får du grunna på. Vi kan likna Synden vid ett dödligt sår –  den kan inte avlägsnas genom att man gör goda gärningar eller blir religiös. Det är ju många gånger i religiositeten som synden gömmer sig.

Det är BARA Gud som kan BEFRIA från Synd-  men det kräver att syndaren låter GUD gripa in.

Kram f Maria!

4 thoughts on “Ett ord i dag / Ekonomi, Kriser, Upplopp och GUD finns, ja

  1. Norrland är mycket vackert, det finns mycket att se…just nu är vårfloden som värst där släkten bor, det är tråkigt.
    Mygg gillar jag inte, men de fanns inte då vi var där../Maria

  2. Jaha, Norrland. Ja kanske ni såg norrsken då då. Myggen lär ju vara onådiga däruppe också.

  3. Tack Andreas det var ju fina ord, ringar på vattnet. Jag jag hoppas att mååånga tar emot budskapet.Det är en and som fanns i en sjö i Norrland som jag fotade..

    /Maria

  4. Är det där en svan eller? Den ger ringar på vattnet, precis som Maria med sin sida ger ringar ifrån sig av det kristna budskapet (det var väl en fin dikt?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.