Ett Guds barn /litar på Gud

 

Läser  4 Moseboken om Israeliternas kamp, och att de inte litade på Gud. Jag har också kamp och den har varat länge, läget är inte bra, MEN: Det finns hopp, det finns glädje, det finns mirakel.

Jag är inte nedräknad. .. Angående israeliterna trodde de att det var omöjligt att segra. Ur sitt eget perspektiv verkade de ha fattat ett klokt beslut. Men de glömde bort att Gud inte alltid handlar inom vårt begränsade synfält. Ett löfte från Gud är bergsäkert, hur otroligt det än verkar.

Guds ord sviker INTE.Gud har alltid rätt, och Gud är till för oss, därför mina vänner, ger jag inte upp fast jag fått mycket nedslående besked angående hälsa och annat. Jag prisar Gud, och för honom är INGENTING OMÖJLIGT. Amen.


*Jag vill prisa dig, min Gud och kung, och för evigt lova ditt namn!* /Ps 145:1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.