Jesus / Ps 50 / Jesu offer

 

Det finns väsentliga skillnader mellan de som inte tror och den som tror. Läser i psalmen 50 i bibeln om vad Gud vill med oss. Jag har redan gett Gud mitt svar men du som läser kanske inte förstått hans mening med ditt liv.

Psalm nr 50 har Asaf, en av Davids kör- och musikledare skrivit, och jag börjar med vers 3: “Ja, Herren kommer, han kan inte längre hålla tyst. En uppslukande eld går framför honom och en rasande storm omger honom.” Herren kommer alltså för att döma sitt folk, och ja, så blir det en gång, när vet vi ej.

– 

Om vi fortsätter att läsa så säger Herren: ” Det jag vill ha är er uppriktiga tacksamhet. Jag vill att ni ska uppfylla allt ni lovat mig, den Högste. När ni inte ser någon utväg längre, ropa då till mig om hjälp, så att jag kan befria er och ni kan ära mig.”/50:14-15.   Man kan tala vitt och brett om Guds storhet och lag, men själkv vara fylld av svek och otro och ondska. Många gör anspråk på att löftena ska uppfyllas men vägrar ändå att följa lagen.

Var och en är som inte lever efter sin bekännelse är en hycklare.

Att inte ändra på denna inkonsekvens visar bara att man inte tar Gud på allvar.  Gud längtar efter att vi alla skall lita på och följa honom, och nu börjar det bli sådana tider att alla som förstår ett grand om vem Gud är borde böja knä och tacka och prisa honom och följa honom. Det är hans önskan och vilja och hans kärlek, som vi alla borde ta emot och bli fyllda utav.
Jesus dog, men uppstod och han kommer att komma tillbaka.

http://hanlever.bloggagratis.se

2 thoughts on “Jesus / Ps 50 / Jesu offer

  1. Hej Gabriela Tack så mycket. Psaltarpsalmerna är så underbara att man aldrig kan läsa dem för mycket, det finns psalmer för varje tillfälle i livet. Man får mycket till själen. Bibeln är underbar.
    /Maria

  2. wow, wow! Den psalmen måste jag läsa och reflektera över. Väldigt fint, amen. Tack för din fina tjänst i Kristus, Gud stärke 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.