Ett Guds barn / ..ett Guds barn tackar Gud!

 

1 Kor 15 vers 57
*Vi prisar Gud för segern över döden! Det är han som ger segern genom Jesus Kristus*.

2 Kor 1 2-5  *Nåd och frid från Gud vår Far och Herren Jesus Kristus. Vilken stor Gud vi har. Han är vår Herres Jesu Kristi Far, från honom kommer all omtanke och tröst, och den ger han oss för att vi ska kunna ge samma hjälp och tröst vidare till andra som är i svårigheter och behöver vår sympati och inspiration. Ni kan vara säkra på att ju mer vi får lida för Kristus, desto mer kommer han att ge oss av tröst och uppmuntran.*

Fil 4:10-20  *Och han kommer att fylla alla era behov med sin härlighete rikedomar, på grund av vad Jesus Kristus har gjort för oss.*

Ja vi kan verkligen tacka och prisa Gud! Vi prisar honom för den seger som är vunnen, över döden. Jesus Kristus har dött för oss och uppstått för oss. Låt oss tacka och prisa och ära honom i evighet.
Vår Gud är så stor och så mäktig att vi  alla borde darra inför honom och känna den gudsfruktan som sig bör. All tröst och uppmuntran är verkligen underbar att få, vi behöver den, är vi kloka nog att förstå att den kommer från Gud och är så tacksamma som vi borde vara? Jag hoppas det.

Inspiration och kraft att vara hans vittnen- ja vi får inspiration på många sätt, och även om vi är trötta och sjuka, så finns GLÖDEN där, orden från himmelen ruskar om oss och väcker oss och glöder i hjärtat! Vänner hjälper och tröstar och stöttar.  Vi ger den hjälp vidare till den som behöver, och vi kämpar vidare i trons goda kamp, som aldrig kan vara förgäves.
Ja vi kan få lida och lider för att visa människor på Kristus, men vi gör det gärna, det är vår uppgift och en order från Kristus, den lyder vi gärna. Eller hur?

Kram f Maria!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.