En värld i brand/Valuta/Kriser/ och min Jesus lever

Angående bankkriserna och lånemiljarder och återbetalningar och stöd…så är det inte för inte som D Wilkerson profeterar om ekonomin, både i USA, Europa….och att USA kan komma att reagera överilat på dessa händelser:*Förenta Staternas regering kommer att reagera på ett överdrivet sätt, då de ser den ekonomiska utvecklingen gå sig ur händerna. David Wilkerson har även sagt ord liknande detta i profetior från 1990-talet.

Han säger vidare: *Jag tror att ett återuppväckt romerskt imperium slutligen blir basen för en världsledare som uppstår för att bringa ordning i världens affärer.* /Ja det är ju så det kommer att bli.

D W: *Världsekonomin kommer emellertid att fortsätta i sitt förvirrade tillstånd fram till tiden för A-krists framträdande.*  /Det ser ju verkligen illa ut nu för många länders ekonomi och man talar om att Europa och Sverige kan komma att drabbas. Men jag hörde ju i nyheter i går att Finanserna tycks stabiliserats i Sverige?? Jag tror inte på det något nämnvärt.

Grekland har problem, Italien har problem, Portugal väntas ha problem med ekonomin…ja det är många länder som befinner sig i svårigheter. Därför tycker jag att NU mer än någonsin får vi ropa till Gud att människor har mat för dagen och får hjälp. Det är väl NU som det händer så mycket i världspolitiken att vi häpnar. Det är mycket mycket sorgligt tycker jag.

Vi får inte glömma att Gud kallar oss till eftertanke, besinning, vördnad inför honom och över övernaturliga händelser i t ex naturen.

*Och vem är den som kan göra eder något ont, om I nitälsken för det som är gott? /1 Petr 3:13

——-

Idag får jag glädjas:

Idag får jag dricka

Dricka av det levande vattnet

Som aldrig tar slut.

Idag får jag fröjdas och glädjas

Av ett Ord som Evigt är.

Idag är Idag,

Och då jag vet

Att Jesus lever

Blir min dag fylld av glädje!

Jag prisar hans namn, och lever idag, i nuet.

/Maria

2 thoughts on “En värld i brand/Valuta/Kriser/ och min Jesus lever

 1. Hej. Tack för dina ord.Vi HAR ju bara nuet, inget annat. De köper oss och sätter dit oss, i kramper och förnedring. MEN vi kan lita på Jesus, han säger ju så.
  Han, bara han, vet hur vi har det och kommer med hjälp och kärlek, i honom får vi leva tills den sista dagen och sedan är vi hemma. Hos vår far.
  /Maria

 2. ”Jag prisar hans namn, och lever idag, i nuet.”
  Vad fint du skriver!

  En hälsosam glädje över livet vi fick.

  Det finansiella systemet i världen är en schweizerost (ihåligt av alla derivatprodukter, insidersknep och dold inflation) och systemet trycks ihop i periodiska mellanrum (ca 10-15 år mellan krascherna). Lånad luft. Faktum är att det finns för mycket papper och för många indrivare (bankirerna). Hur många gånger ska de köpa världen innan någon sätter stopp för dem? Det är samma finansiella problem över allt de 10 megabankerna har varit. Och de har varit överallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.