Avfallet i kristenheten / Bikt / Förbön / ojoj

 

Gissa om jag reagerade  då jag såg en annons  om möte 21-23/5-2010 i Pingst Oas i Stockholm. Varför reagerade jag då, det är välan trevligt med möten i kyrkan?

Möten hålles i Katarina kyrka och i Clara kyrka, med bl a Ulf Ekman, Hans Weichbrodt, biskop Graham Dow m fl.

OCH, det som jag ville peka på nu är att följande sker : Bibelundervisning, Lovsång, och hör och häpna:   tillfällen till BIKT och personlig förbön! Jaha, så man skall få tillfälle att bikta sig, jamen det gör man ju i katolska kyrkor, inte har jag någonsin sett att man i frikyrkor har tillfälle till BIKT. Jesus har ju dött en gång för alla för våra synder, ser du felaktigheterna? /Se vidare i kategori om avfallet i kristenheten/

Nu går det ju åt de hållet som många har pekat på länge: EKUMENIKEN är i full gång, “enheten” skall råda.  Nu går det för långt, men inte kan lilla jag få bort det där.

BE FÖR SVERIGE!

4 thoughts on “Avfallet i kristenheten / Bikt / Förbön / ojoj

 1. Hej Rickard. Tack för bibelversen, det är gott att veta att vi kan hitta allt i Guds Ord. Vi har mycket att be för precis som de hade förr, ja mer i dessa dagar, och jag hoppas att det finns många bönevänner runt om i landet!
  Att vittna med ord, med video ja på alla sätt som kan väcka människor..det måste vi.
  Fleer måste få lära känna Gud- för frälsning!
  Välkommen tillbaka hit.
  Hälsn Maria

 2. JAK 5:13Får någon bland eder utstå lidande, så må han bedja.Är någon glad, så må han sjunga lovsånger. Är någon bland eder sjuk, må han då kalla till sig församlingens äldste; och dessa må bedja över honom och i Herrens namn smörja honom med olja.Och trons bön skall hjälpa den sjuke, och Herren skall låta honom stå upp igen; och om han har begått synder, skall detta bliva honom förlåtet.Bekännen alltså edra synder för varandra, och bedjen för varandra, på det att I mån bliva botade. Mycket förmår en rättfärdig mans bön, när den bedes med kraft.Elias var en människa, med samma natur som vi. Han bad en bön att det icke skulle regna, och det regnade icke på jorden under tre år och sex månader;åter bad han, och då gav himmelen regn, och jorden bar sin frukt.Rickard Halden

 3. Hej Keijo. Visst ber vi för din bror, Keijo. Han är nu med i våra böner varje dag. Jesus gör under och mirakel, och det är vår bön för din bror och för dig. Gud välsigne dig, Gud är god.
  Hälsn f Maria!

 4. Be för min bror Seppo för hans svår rygg ont ,att får ny rygg ,in Jesus namn,tack var välsignat,keijo södertälje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.