Dikter / Kom! / Bitterhet. / Köpt med hans blod

När jag brände alla mina ljus och bara stumparna var kvar, för små för att tända igen, då stod du där och undrade vad jag höll på med.Det är ju Du som är ljuset! men jag såg det ej, för jag var för upptagen av all min självömkan.När jag försökte sätta ihop mitt liv igen, av det fallna korthuset och de svåra passagerna… Då stod du bredvid mig och sade ett: KOM.Men jag hörde det ej för jag var för upptagen med att titta på mina ögons tårar, och titta in i mitt blödande hjärta.Men plötsligt fick jag upp mitt innerstas dörr, och jag släppte in dig och vi kramades och du höll mig i din famn, och du sade: Jag släpper dig aldrig, mitt barn.Där är jag idag….I din famn Herre, och jag kommer aldrig att lämna dig, för du är Vägen och Sanningen och Livet.Tack Jesus./Ditt barn Maria

***

Bitterheten gräver djupa hål,det känns som om du brinner på bål. Bitterheten gör dig gammal och sjuk, Bitterheten ger dig stora och än värre sår. Gå ut i det fria och sök Guds ansikte, Du kommer att finna att dina tårar gör om dig, för i tårarna finns Gud och han hjälper dig att stå rak igen. Förlåt och glöm de sår du fått, Glöm gamla oförätteroch förlåt dig själv. När du kan förlåta de som gjort dig illa, och kan förlåta dig själv, då märker du att du sköljs ren inuti. En flod av värme kommer in i ditt inre och du förstår att Gud är god. Lägg hela ditt liv i hans händer, och du blir född på nytt, du får leva i frihet, istället för i fängelset du sitter i nu./Maria

***

Leva mitt i världens flärd, och i den världen lever jag med Jesus, så nära. Leva mitt i en värld som är både ond och god, Jesu närhet visar det goda. Jag är knuten till hans hjärta, och lämnar aldrig de andetag som är hans, för i varje hans andetag hör jag honomviska: Jag älskar dig så djupt.  Därför vill jag leva mitt i denna världen och sträva efter att likna min Herre. Därför vill jag leva så att jag kan lämna spår. Jag är köpt med hans blod, det blod han gav på Golgata. Jag är köpt och jag är hans. Jag behöver inte tjusas av allt vackert och låta det ta överhanden i mitt liv. Han viskar varje dag uti mitt hjärta: Jag älskar dig.  Det är nog för mig. *Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.