En värld i brand/ Vaccination?/J Kilpatrick

      

Jesus är svaret för människor idag

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=174177

http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com

http://www.skp.se/blogg

http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/07/svininfluensan-blir-allt-svagare.html  Lyssna på denna länken också, ang influensan

Massvaccination? Massvaccination! En fråga eller en order?Ja det handlar detta inlägget om. Det skrivs väldigt mycket på “nätet” om just den så kallade Svinifluensan,har ni märkt det? Eftersom jag vill hålla mig uppdaterad om alla möjliga och omöjliga saker, så tycker jag mig märka att en del av svenska folket är sådana att de inte köper vad som helst. Det gör inte jag heller och därför vill jag ta med dessa länkar som du ser här nedan. Det är en brittisk barnläkare som skriver om faran av att vaccinera människor.

Sedan följer två andra personers reflektioner och undran över hur det egentligen får gå till. Läs dessa och fråga dig om allt som regeringar gör är rätt.

Jag är ingen kommunist eller på något sätt politiskt aktiv, men jag anser att vi är väldigt lurade av massmedia, och vi får inte lov att tänka själva.Vi ska bara göra som de som styr säger. Visst kan vi tänka själva? eller?

Det handlar om väldigt mycket pengar i denna världen och det handlar om att det finns pengar till vissa saker men inte till andra.

 Och det finns sååå mycket pengar att tjäna! Det finns fler länkar att läsa och det finns mycket mer information, men jag vill få dig att tänka till och söka det som är rätt. Jag säger inte att just jag har rätt, men som sagt: tänk till nu då.

Kommentera gärna det jag skriver.

Eftersom jag är en troende så är det något i mig, Gud, som låter mig reagera på orättvisor och felaktiga beteenden, visst är det så för dig också, även om du inte är en troende så måste du ju fundera över om det du läser och hör är rätt.

Jag anser att det är väldigt mycket hysteri just nu och när jag läser om att det finns kvicksilver i medicinen som de skall ge människor och att det kan bli som neurosodynkatastrofen, ja då reagerar jag.

Så läs nu du….Och jag undrar….Finns det rättvisa och sanning idag? Finns det människor som av hela sitt hjärta vill söka vad som är rätt för sin nästa? Eller handlar det mest av allt om profit? Den frågan kan vi ställa oss.

*Min Gud är en väldig hjälte, Som ej sänder frid, men svärd. Rättfärdighet heter hans bälte, Och rättvist han dömer sin värld. När rätt och sanning förjagas, Han reser sig upp i harm, Och svartaste mörker dagas, När Herren blottar sin arm.

O Gud, du den samme förbliver, Och god är din nitälskans glöd. Så låt oss få känna din iver I luttrande smärta och nöd. Låt prova vårt väsen och skilja Från slagget dess rena järn. Och härda och stärka vår vilja Till sanningens vakt och värn./E Liedgren 1912

Dessa verser säger så mycket om vilken Gud vi har att älska och följa. Och människor behöver Gud mer än någonsin i dessa dagar, men de kanske inte vill ta emot hans styrka hopp och kärlek. Han vill göra brinnande lärjungar av oss och han vill att vi ska gå i frid med hans budskap…Låt oss göra det. Det kommer svåra tider för Sverige, och jag önskar att de kristna vaknar och inser vart vi är på väg.

Jag hade velat lägga in en profetisk dröm här av John Kilpatrick MEN efter 5  försök ger jag upp nu, och ber dig söka på JOHN KILPATRICK  Org. på Internet.

2 thoughts on “En värld i brand/ Vaccination?/J Kilpatrick

  1. Hej Kyllikki Jag tror på en stor Gud och det gör ju du med så du behöver inte vara rädd, han tar hand om oss. Är vi troende så får vi tro att han hjälper oss naturligtvis.
    KRAM f Maria

  2. Hej Maria!
    Jag har nu ändrat mig vad det gäller vaccinering,eftersom jag har problem med mina lungor så måste jag ta vaccinet och lämna det hela i Guds händer och lita fullständigt på Honom och ingen annan!
    Jag kan inte tänka mig att Gud skulle tillåta miljoner människor dö till följderna av vaccinet.
    Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.