Jesus/ Lär känna Frälsaren

 

billed.gifÄr du tilltufsad av livet? KOM till Jesus.

Man säger att man tror på Jesus, eller man säger att man har Jesus kär. Men alla som säger så har nog inte fattat vem han är, eftersom de inte riktigt vill närma sig honom helt och hållet.

 Det kan vara bra att säga att man tror, men inte att man gett Jesus sitt liv. Han gav sitt liv för oss…eller hur?

Vad kan vi då göra för honom? Det är många som bara rusar från möte till möte för att få uppleva minuter av glädje och information, men inte tar till sig Guds budskap. Att få vara i Jesu närvaro är det viktigaste, titta på Maria och Marta, hur olika de var. Maria ville sitta vid Jesu fötter och bara NJUTA av hans närvaro, medan Marta aldrig hade tid att vara i lugn och ro med Jesus..

För att din gemenskap med Jesus skall växa, måste du ha honom i tankarna alltid och han måste vara ditt allt. Då har du en chans att växa. För han vill vara din försörjare och din stora glädje.

Ge honom glädjen att bara vara hans. Det finns många tjusiga och roliga predikanter som kan tala om Jesus, men det ska inte vara dem du söker, DU ska/Bör söka Jesus för att lära känna honom på djupet. I glädje, gråt och tillbedjan och bön lär man känna Jesus.Är du en vän av Gud?

Ja det är du om du litar på Jesus och ger dig till honom för att du tror att han kan ta hand om allt som inte du kan, och för att du vet att Kristus löften håller.Varför inte leva ett liv som Abraham levde? Ett liv i TRO.

När du lever så så kommer otroliga saker att hända, när du ger ditt liv till Jesus och han får göra det han anser är bäst för dig, då lever du som han vill.

Gud sade till Abraham: “Jag skall välsigna alla dem som tror på mig på samma sätt som du gör, vilket folk de än tillhör.” /Galaterbrevet 3:8,9/

Vi är alltså barn till Abraham genom tro och inte genom lag. Abraham själv räddades genom sin tro /1 Mos 15:6/ Och därför är det så att alla som tror på Kristus har del i samma välsignelse sm den som Abraham tog emot. Lev som ABraham, lev i tro, Lev som Noa, lev i tro, lev som alla profeterna som vågade höra Guds röst och göra efter den. Lev som de gamla profeterna som var utsända av Gud och inte var rädda för att tala ut Guds ord. För att leva så behöver man lita till Jesus till etthundra procent. Be Gud vara med dig i ditt växande och låt honom presentera Jesus för dig.

*Livets Ande, kom från ovan. Kom och bär från himlen bud. Du kan ge den stora gåvan: Tron på ordet, tron på Gud. Till Guds människor du talar Än idag kring all vår jord. Folk och själar du hugsvalar Än i dag med Skriftens ord.* J A Eklund 1934

2 thoughts on “Jesus/ Lär känna Frälsaren

  1. Hej Mandy! det är klart jag ber för dig. Och Gud har något annat då som är bättre, så ser jag det o du med. Stå kvar i tro, och var viss om en underbar lösning på allt! Ibland behöver man meer tålamod, och man kan bli väldans prövad, men se, Gud är god.
    Stor varm Kram f mig/Maria

  2. Tack att du ställer upp och ber för mig! Bön behövs. Jag fick inte lägenheten dem vägrade hjälpa mig. Men Gud har bättre för mig 🙂 Bless you Maria

    Kram Mandy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.