En värld i brand/ Rösta inte i EUvalet

  Gud har fortfarande kontrollen…..

https://gospel.jesuslever.eu/?cat=61 Se fakta om EU

EU, och Val till EU-parlamentet den 7 juni 2009. Tänker DU rösta? Vad vet DU om EU och deras politik och dem som styr?   I LÄNKEN OVAN   kan du läsa inlägg om EU. Jag har fått ta del av ett brev i veckan som säger följande:

“Det är betydelsefullt att vi INTE går och röstar vid EU-paralmentsvalet den 7 juni i år. Detta parlament kan inte lägga fram ett enda lagförslag och inte heller ensam fatta något beslut. EU-parlamentet är endast till för syns skull, så människor skall tro att det är ett vanligt demokratiskt parlament (riksdag), som kan lägga fram lagförslag och själv besluta om lagar.

För att EU-parlamentariker inte ska avslöja denna falskhet, så mutar man dem med höga löner, som ökas nu och då. Dessutom är det svenska inflytandet i EU-parlamentet så litet, så det är lika med noll, eftersom de svenska ledamöterna endast utgör knappt 2% av ledamöterna.”

VILL DU FORTFARANDE RÖSTA? Läs mer nedan…

Vidare har jag läst i detta brev som jag fick av en partiledare:

” EN AV DE STÖRSTA LÖGNERNA som politiker av typ Al Gore eller Fredrik Reinfeldt bedriver, är klimathysterin. Docenten vid KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i Stockholm, klimatforskaren Fred Goldberg fastslår några av dessa lögner i ett brev till den svenska statsministern.

Han menar att idén om koldioxidgasen skulle påverka klimatet är helt fel, eftersom den är så liten och inte ens kan mätas. Granskningen av temperaturutvecklingen efter år 1850 visar också att temperaturen steg lika snabbt mellan 1850-1880 och mellan 1910-1940 som under perioden 1977-2002.

Detta vill naturligtvis inte FN:s klimatpanel erkänna, utan säger att den globala uppvärmningen fortsätter och att isen smälter i en accelererande takt, vilket är två kraftiga lögner.

Det som påverkar vårt klimat är först och främst Stillahasströmmen PDO enlig Fred Goldberg. När den är positiv blir det varmare på norra halvklotet och när den är negativ blir det kallare. Dessutom påverkar solaktiviteten klimatet.

År 1940 bromsades nedkylningen med hjälp av solens ökande aktivitet, som pågick till ett s k solfläcksmaximum 2002. I april 2008 vände PDO till en negativ riktning, vilket gav köldrekord i USA, och delvis i Kanada. Dessutom är solen helt stilla och har varit det i två år. Ismängden växer nu mycket snabbt i Arktis och amerikanska arméns bojar har visat att isen har blivit 1 meter tjockare sedan april förra året. Istället växer den både i omfattning och tjocklek.

 Fred Goldberg anser att det troligen kommer att bli mycket kallt under de närmaste åren i Europa och i hela världen med missväxt och hungersnöd som följd. Detta borde den svenska regeringen verkligen förbereda sig på, menar Goldberg. Den borde se till att fylla “ladorna” med spannmål, medan det är möjligt.

Den svenska regeringen har tillsatt ett vetenskapligt råd, som ska ha med miljöfrågor att göra. Men eftersom detta råd inte är ute efter sanningen, är man helt ointresserad av Fred Goldbergs forskning. Men han är inte ensam om sina miljöfakta utan har ca 700 professorer och över 30.000 vetenskapsmän i världen, som stöder hans forskningsfakta och även hans invändningar mot FN:s klimatpanel IPCC och dess lögner.

Forskarna och vetenskapsmännen bakom Goldberg anser också att klimathysterin är den största vetenskapliga skandalen i världshistorien någonsin. Den har kostat oss skattbetalare miljards US-dollar till ingen nytta och dessa pengar skulle ha kunnat användas till viktigare ändamål. (Telefonsamtal mellan F Goldberg och Sune Lyxell….Partiledare Ny Framtid)

SÅ: Läs igenom detta inlägg en gång till eller flera gånger och du kanske börjar fundera på vad politikerna håller på med! Vet du om hur många lögner som serveras det svenska folket?och andra folk…. Och vi går glatt på dem……

5 thoughts on “En värld i brand/ Rösta inte i EUvalet

 1. HEJ Christian! Det tog nog inte mer än några dagar tror jag..Ja jag tycker du skall vara med där och på alla andra ställen du kan hitta…har du sett de länkar jag skickat? som förslag?
  Kommer att ge dig flera…
  Hälsn f Maria
  Jesus lever och han är i antågande…

 2. Hej Maria!
  Hur lång tid tog det för dig innan din länk blev synlig oss http://www.agp29.se?

  Är bara lite nyfiken! Tänkte jag skulle bli deras länkvän faktiskt, kan alltid vara roligt att byta lite trafik med varandra.

  Vänliga hälsningar
  StenHuggarn

  Bless U.

 3. Hej Celia! Tack för din kommentar. Jag undrar vems som står upp för Guds ord i dag, i partier… Finns det någon somn vågar vara tillräckligt sann för att riskera sitt jobb?
  Jag har pratat med människor som verkligen säger sanningen om EU och världen..Jag tror på evangelisation och arbete för Guds rike.
  Vi hörs Celia!
  Gud välsigne dig.
  KRAAM /Maria

 4. Intressant, har funderat mycket på detta: ska jag bara be över valet eller ska jag be och rösta och be Gud visa vem jag ska rösta på?

  Jag tror ändå jag ska rösta, och då på en person som driver livets frågor hårt och står upp för Guds ord i en mörk värld.

  För mig står abortfrågan som nummer ett på listan. Klimatdebatten anser jag, som du, är helt sned.
  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.