Det finns bara en Gud /Kunskap….

  

Islam förnekar att Fadern och Sonen är Gud

Islam betyder underkastelse under Allah, en muslim är en som underkastar sig Allah.

 Bibeln säger att du kan inte ha Gud som din Fader om du förnekar Jesus som Hans Son: “Vem är lögnaren, om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen.” (1 Joh. 2:22). Islam förnekar att Allah är Fadern. Ingen vågar ha en personlig relation med honom, tala med honom eller älska honom. Jesus lärde sina lärjungar att be till “vår Fader, som är i himmelen.” Islam förnekar att Allah är Sonen.

 Är Adam i Koranen större än änglarna, eftersom Allah ber änglarna att falla ner inför Adam? (Sura 2:31-34). Allah tillåter att man svär (Sura 89:1-5, 91:1-9, 95:1-4).

Koranen talar om Jesus, som också är känd bland muslimer som Isa. Koranen refererar också till Jesus som Kalimat Allah, vilket betyder Guds Ord. Muslimen tror dock inte på Jesu död på korset eller Jesu uppståndelse eller Jesu gudomlighet. Fastän Jesus faktiskt är den näst störste profeten i Islam, efter Muhammed som är den störste, så är Jesus trots detta bara en profet av 124 000 andra.

Det är fritt fram för alla som inte är muslimer att bli muslimer i en islamisk stat, men det är förbjudet för en muslim eller den som konverterat till islam att lämna religionen och bli en kristen. Islamisk lag föreskriver dödsstraff för män som avfaller. Kvinnor som avfaller ska spärras in på livstid eller tills de återgår till islam. Koranen säger i Sura 5:37 – “Deras lön, som bekämpar Gud och hans apostel och anstiftar ofärd på jorden, blir blott, att de dödas eller korsfästas, eller att deras händer och fötter avhuggas korsvis, eller att de förvisas ur landet. Detta blir deras skam i detta livet, och i det tillkommande väntar dem ett förskräckligt straff.” Kalifen Omar drev ut alla kristna ur staden Najran och de judar som fanns kvar från hela den arabiska halvön. Under Muhammeds tid drevs två stora judiska släkten ut ur Medina medan alla männen i den tredje släkten “Banu Quraiza” blev halshuggna. Kvinnorna och barnen blev slavar. Muhammed har blod på sina händer! Vilken slags Gud ger paradiset till dem som dödar människor? Alla kristna apostlarna dog som martyrer för sin tro. http://www.tidens tecken.se   ..Läs mer om Islamsom är på frammarsch i Sverige och i utlandet..Islam vill att Sharialagar skall gälla i Sverige.. m m.  Det duggar tätt av Moskéer i detta landet också, men vad händer om jag vill bygga en kristen kyrka  någonstans i deras …Det är dags att tänka till på en del fronter, eller hur?Det är en väsentlig skillnad på tro och tro och religiositet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.