En värld i brand/

klarhet.jpg 

???   eller  Lögner?  Eller klara besked om världens tillstånd m mDagens inlägg handlar om en länk jag skulle önska att ni tittar på och läser, innehållet är långt men jag tror att det går upp vissa sanningar för den som är troende och ser makthavarnas spel med den lilla människan.

HÄR kommer länken:

http://www.vaken.se/

Och här kommer en till:

http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/14/s…angående svininfluensan och spelet med miljarderna, biljonerna…..hur många oskyldiga människor kommer att drabbas? Jag låter detta inlägg ligga kvar under denna dagen så får vi tänka till…… Kram f Maria

Swede and German start application to have Baxter’s licence to distribute vaccines in Sweden and Germany withdrawn
By birdflu666

*Vid en tidpunkt som bara Gud känner till ska Jesus plötsligt och oväntat komma åter från den himmel han steg upp till efter uppståndelsen från de döda. Då kommer alla att upptäcka att han är Universums Herre. De som älskar honom kommer att hälsa sin Frälsare med jublande glädje och lovsång, medan hans fiender kommer att fyllas med fruktan.  Kristus är vårt hopp! Han ska komma tillbaka, rädda sitt folk och göra upp räkningen med alla som har trotsat honom.*

3 thoughts on “En värld i brand/

  1. Hejsan visste inte att jag hadde dej på msn haha jag e faktistk väldigt sällan inne på den men tusen tack för at du skrev och länkade till din sida den verkar mycke intressant! kan jag senare på länka till din blogg från min så jag komemr ihåg den hehe=)

  2. hej Mandy Du ska se att Herren hjälper dig mer än du kan ana, för han har omsorg om dig. Han är god, och förtrösta nu på att allt blir bra. Jag ber för dig. Och tackar för det nya som kommer! Världen är ur led och ju fler som fattar det och tar emot Jesus- desto bättre är det.Stor kram f Maria till dig.

  3. Nu är papprena lämnade till sos och jag väntar på besked. Jag vet att Jesus för min sak genom och jag tror det. Han är det ända hoppet. Jag tackar Herren att jag kan förtrösta mig på honom i alla situationer. Tänk på dem som inte har honom,, Hur klarar dem sig i detta värld utan något hopp?? Be för mig nu att varje bokstav i ansökan ska gå genom. Gud välsigne dig!! Kramar Mandy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.