Kända sånger / Säg ja till Jesus

 

http://www.youtube.com/watch?v=-djvXI0bk8Y&feature=related
Sång nr 1 här ovan:

 

Att älska Jesus, det är inte svårt, bara man vill. Att veta allt han gjort för oss, för dig och för mig, det är stort. Ingen annan än han har visat vägen till Gud. Jag hoppas att många många många tar sitt förnuft till fånga och säger ett JA till Jesus och hans frälsningsverk.

Sång nr 2 : Ja, han är min sång och min glädje, den verkliga glädjen och den sanna glädjen finns i Gud. Den kärleken han ger är evig och den tar aldrig slut. Den finns för att stanna hos människan för evig tid, hur än allt blir.

 Sång nr 3:  Pärleporten, den finns. En port som består av en enda stor pärla, så står det i bibeln. Detta vill jag se och jag vill gå in genom den porten och få vara med Jesus, Å vilken stund att få se honom och tas emot av honom.

2:

http://www.youtube.com/watch?v=w8bJJ-PUREs&feature=related

3:

 http://www.youtube.com/watch?v=lY0hDGissJ4&feature=related

4:Till himmelen jag går

http://www.youtube.com/watch?v=q6MlPnR6P1k&NR=1

Jesus säger: Jag är Vägen, Sanningen och Livet. Ingen kan komma till Fadern utom genom mig. /Joh 14:6

2 thoughts on “Kända sånger / Säg ja till Jesus

  1. Hej Andreas. Tack för din reflektion/tanke.Nej det är inte svårt att älska Jesus. Men i dagens läge får inte alla som undrar över tro och vem Jesus är tillräcklig information eller undervisning för att kunna ta ett viljebeslut att gå vidare med Jesus. Det saknas så mycket idag, och jag läste just idag att många går över till islam på grund av att man inte får en riktig undervisning om vad tro och kristendom/äkta kristendom är. Det är sorgligt tycker jag. Därför skall och bör evangelium predikas så att man fattar vad man egentligen söker och vill och vad Gud vill.
    Ang dopet så kan du läsa i alla de bibelhänvisn om dopet och vad Jesus säger och vem han är. Denna Susanne hade jag en diskussion med men hon ville inte förstå hur jag menar då jag förklarar dopets nödvändighet, alltså vuxendopet. Jag hade heller inte hört mycket sägas om att Svenska K statskyrkan har vuxendop så det var en märklig diskussion. Det var alldeles för långt och invecklat för att ta med här. Det var s a s förvirrande för läsaren den diskussionen. Hoppas du är nöjd med mitt svar, jag går efter bibeln och egna erfarenheter i mina texter. Hälsn Maria

  2. Det du säger längst upp där i texten, att det är inte svårt att älska Jesus bara man vill. Jag tänker att det även kan gälla allt annat i världen, jag menar det här med vilja. Men det är väl just det att man inte vill alltid och då blir det oerhört mycket svårare. Förresten så finns det ju uttrycket “Bara man vill så går det”, om det uttrycket stämmer så betyder ju viljan allt? Folk har väl svårt att tro på Gud för de ser Honom inte med ögonen, och då menar de att Han inte finns.

    Läste igår allt på temat “Dopet till Kristus” på denna sida. Inlägget du hade 16 sep. 2006 hade nån kommentar om barndop från en viss Susanne Englund, hade gärna läst ditt svar till henne, men det kan ju vara privata svar som du inte vill skriva ut här kanhända. Jag trodde inte statskyrkan ens hade vuxendop men det stod ju där att de hade.

    Hej då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.