Gud skapade världen/Det friska vattnet

 

 jesus-is-life.jpg

Vatten. Tycker du om vatten? Ja det gör du säkert, det gör vi väl alla. Vatten att tvätta oss i och att dricka då vi är törstiga och att laga mat i, tillsammans med lite goda kryddor och härliga recetpt…

Jo jag tänkte på det där livsNÖDVÄNDIGA VATTNET. Det som ALLA behöver, men som ALLA inte HAR.

 Bedrövligt att veta, eller hur? Det skulle vara så bra om den snedfördelning som finns i världen, kunde ändras. Tyvärr ser det ut att vara för sent för en drastisk ändring av tillståndet med att folk törstar ihjäl och att boskapen dör av törst , men det är sanningen.

Gud sade att vi är förvaltare av denna jorden, och han kommer att döma dem som inte gjort vad han ville att de skulle göra. Kapitalismen och industrialismen har tagit kål på alla goda föresatser som en gång fanns: Kanske att dela LIKA.

Det finns fyra-fem ggr eller fler hungriga än mätta människor i världen.- Men, de mätta använder 14-20 ggr mer vatten, ca 20 ggr mer energi och är kanske 20 ggr rikare än de hungriga. Det orena vattnet i fattiga länder ger inälvsparasiter och andra magsjukdomar. Sådana sjukdomar finns inte i Sverige.

OM alla däremot hade rent vatten så skulle det ge hälsa åt miljarder. Det vore ju en fiin idé, med att borra brunnar….Nej de goda ideérna tas inte fram. Nej de törstiga får fortsätta törsta, och de hungriga får fortsätta att vara hungriga. Detta har säkert någon bestämt… Men vem? Inte Gud i alla fall, för han gråter över människornas habegär och sjuka sätt att förvalta jorden han gav oss.

Gud sade: “Varför rabblar ni bara upp mina lagar? Sluta med att tala om min löften, ni har ju vägrat att lyda mig och struntar helt i mina bud.” /Ps 50:16/ de orden stämmer så väl på hur det ser ut idag, folk skämtar om Gud, ser ut som om de är väldigt fromma, och de förkastar hans bud och hans kärlek. Det är inte märkligt att det ser ut som det gör i världen.

Se: http://www.vaken.se/  Om vad Bilderbergergruppen är för något och du kan också läsa om läget i politiken och vaccinering inför den väntande svininfluensan, vad är sanning i detta? Ja det ser du snart om du är en troende.

http://www.youtube.com/watch?v=xcNh0DKKB10

Ådahl sjunger: Det friska vattnet  (Jesus)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.