En värld i brand /Jonestown

Många av er har säkert sett dokumentären om massakern i Jonestown, där så många som över 900 personer blev beordrade/lurade/tvingade… att ta sina liv. Det är andra gången jag ser denna film och jag blir lika illamående och är lika oförstående var gång jag ser denne “ledare” göra det han gjorde. Att han var riktigt sjuk är väl ingen tvekan om.

Jag känner en stor sorg över att människor kan bli så manipulerade världen över och över att sådana fruktansvärda saker kan ske. Här har vi ett typexempel på ONDSKA.

Det finns inte så mycket mer att säga än att ondskan finns, och ondskan styr människor.

Världen brinner på olika sätt och detta är också typexempel på vad många människor associerar ordet TRO till. Skulle dessa Vansinnigheter ha med tro att göra.. Tänk till, säger jag då.

Den Gud jag lärt känna är en god Gud. Och i Jesus har vi liv.

2 thoughts on “En värld i brand /Jonestown

  1. Hej Lars. Det är sant det du säger. Den ende man kan lita på är Gud. Det som skulle vara tryggt i samhället, det har försvunnit, för profiten är det som människor jagar.
    De jagar pengar och inget annat. De har inte tänkt på att det finns en Gud som vill vara med och välsigna.Världen brinner, och tyvärr är det mycket bråttom för vårt land,kan vi inte släcka den elaka elden nu, med att få fram att Jesus lever så kommer det att gå åt pipan fullständigt. Gud välsigne dig. Kram f Maria

  2. att världen står i brand är inte svårt att se,se bara här i vårt land hur det lockas med enorma summor du kan vinna i olika spel som finns,och de flesta går i givandets tecken, men hur blir det med givandet när man ser att den ene eftern den andre viner miljonbelopp, vad blir det över till alla dessa olika hjälporganisatorer?som sägs stödja, inte ger det mej nåntrygghetskänsla lika lite somalla pengasummor. DEN ENDE SOM GER TRYGGHET ÄR JESUS. HAN ÄR DEN ENDA FASTA PUNKTEN I MITT LIV,FÖR JAG VET HANS VILJA OCH KÄRLEK TILL OSS MÄNNISKOR.GUD ÄR GOD.Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.