Jesus / I sin Faders vilja

han-bar-dig.jpg

Jesus var alltid i sin Faders vilja. Det är inte så konstigt att han alltid kunde fröjda sig, för han prisade sin Fader, han upphöjde sin Fader, de hade inga hemligheter sig emellan.

Att leva i lydnad är ju vad Gud begär, detta gjorde Jesus, han levde hela tiden i lydnad, i Allt.

Om vi är olydiga får vi ingen kraft, ingen ro, ingen möjlighet att göra det vår Fader vill. Om vi öppnar oss för den lydigheten som Fadern vill ha ifrån oss, då börjar det hända saker. Det står i Apg 5:32 att Gud ger sin helige Ande åt dem som är lydiga. Om vi blir Guds medarbetare i stället för motarbetare får vi se en öppen himmel ovanför oss.

Det finns ingenting som är större an att få vara i sin Faders vilja, och göra det som han ber oss om. Vi har tider som vi lever i nu där ångest och självmord och tragedier avlöser varandra, för människor känner inte Gud, de vill inte känna hans vilja i deras liv, eller; de vet inte om att Jesus lever.

Eftersom vi som är kristna lever ett annat liv, i tro, är det inte alls konstigt att vi går ut med evangeliet att Jesus lever och kan rädda människor idag. Det är inga tomma ord utan en verklighet.

När man vänder sig till Jesus, och får en tro blir ens liv förvandlat. Hjärtat blir förvandlat och nytt liv kommer. Det är detta som jag önskar att alla ville ta emot.

Du kan få bli ett lyckligt redskap. Den helige Ande vill hjälpa oss in i ett förhållande med honom och ösa fröjd över våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.