Brev till dig… Fri

fri.jpg

Till dig.
Jesus är allt för mig. Jesus är den som jag först tänker på när morgonen gryr och det sista jag har på mina läppar då natten nalkas och sömnen skall ta mig bort till visionernas land.

Därför skriver jag just nu till dig om allt vad han betyder och vad han kan få betyda för dig. Därför finns denna sida, Jesus lever..

Om jag hade vetat för länge länge sedan det jag vet idag, hade det varit bra ur den synpunkten att jag hade haft mer tid på mig att evangelisera.

Men, om jag inte hade gått igenom det jag gjorde, då hade denna sidan inte funnits, jag hade inte haft den kunskapen som jag har idag. Jesus var med i allt, redan då jag var påtänkt av honom, och redan då han såg mig som barn och som riktigt ung.

Sedan var han med mig i livets stormar och ute på öppna hav, och då livet var i spillror. Han har alltid varit där och haft omsorg om mig, även då jag inte kände honom.

Tänk vilken nåd och vilket tålamod han har med oss människor. Och nåden är så stor att han aldrig lämnar oss eller går ifrån den som ber. Den som ber i förtvivlan och den som ber om förändrade liv, den går han aldrig ifrån. Han vänder sitt öra till oss och lyssnar och kommer med kärlek och råd.

Att vara obstinat och stursk tjänar ingenting till, man kan förlora ännu mer av det man inte har. så var det för mig. Jag förstod inte hans nåd och hans kärlek. Det tog tid innan jag kunde applicera hans kärlek på mitt liv. Det tog tid innan han fick tillträde till mitt hjärta!

Men vet du; nu strålar det en fröjd i mitt inre, och jag är så säker och trygg. Hans namn och hans kärlek bär mig varje dag och genom allt i alla tider. Det finns tider som kommer då jag vet att jag är i hans vision för mitt liv. För att för alltid stanna i det han gett mig: Frälsningen och andra människors frälsning ligger på mitt hjärta varje stund.

Så du som undrar om man kan få ett förvandlat liv skall veta: JA, Jesus förändrar människors liv; Från mörker till ljus.

Gud, min Gud, dig söker jag, min själ törstar efter dig…Ps 63:2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.