En värld i brand / Gud varnar

  th_b65d1.jpg  Ta hans hand!  Lev i frid.

 

http://www.youtube.com/watch?v=vVN2MMuiedI

http://missionxp.webblogg.se/

Socialism, kommunism, liberalism…. och andra påfund i världen…är du oroad över sakernas tillstånd i den värld vi lever i? Jag är inte direkt oroad, för jag vet att det kommer svååra tider. Men för den som tror att allt är lugnt och att världens ledare är goda och fina ledare, så vill jag få dig att tänka till.

Det kommer en tid då Antikrist kommer att träda fram, det vet vi, och jag säger inte att B Obama är Antikrist, nej, men jag säger att det börjar dra ihop sig.

Jag tycker du ska se på dessa länkar, först ut är en video där nyhetsuppläsaren talar om B Obama och vad han ev planerar.

Efter videon kan du titta in på Dag Selanders hemsida, där du ser denna video men även text om vad som  det tydligen är planer på…något. Vi kan läsa i vår Bibel att det kommer hemska tider, och vi kan läsa att vi måste förbereda oss på olika vis. Är man då klok, så hoppas jag att man kan förstå att det florerar både lögner och obehagliga nya sanningar.

 Gud är ljuset som vi alla borde följa men alla vet inte att han är Gud, eftersom människor mer och mer börjar förminska honom och hans makt och hans väldiga kraft. HUR vågar man göra det?

 Det kommer inte att bli roligt för dem som inte hörsammar hans ord till mänskligheten. Det finns inget mörker i Gud, men det finns väldigt mycket mörker i en människa, kanske den tror att den är god, men det stämmer inte alltid, eller hur?

Människor lever i andligt mörker (se 1 Joh) och människor ser inte ljuset. Nu är det väl verkligen en fråga om att Älska Gud eller världen, (1 Joh 2:15-16), det är fråga om att vilja se Kristus regera istället för Antikrist! (se 1 Joh 2:20-21), det gäller att skilja mellan allt som är osanning och vilja se sanningen, (se 1 Joh 4:1-3)…ja jag kan hålla på och skriva bibelställen en lång stund,… du förmodas läsa din bibel.

Bara Gud kan visa oss den rätta vägen och den är att ta emot Jesus som vår Frälsare och Herre Innan det är för sent, för den dagen kommer, var så säker, då det verkligen går fort mot slutet.

Jesus säger: Jag är Vägen, Sanningen och Livet.

 

 

4 thoughts on “En värld i brand / Gud varnar

  1. Hej Nathalie! Sorry om du tycker det är rörigt..men jag har att förslag: GÅ TILL KATEGORIER, till höger i spalten, där kan DU välja vad du vill läsa! Försat sidan med Header (TACK) är vad som skrivits senast, allt är indelat i kategorier…. Hoppas du hittar rätt nu då, och välkommen tillbaka!!!!!
    Hälsn Maria

  2. Hej Dag! Ja Jesus är världens ljus och alla folks räddning. Gud välsigne dig och allt det du gör för evangelisation. Hälsn Maria

  3. Maria
    ‘Världens ljus’ är tryggheten och räddningen i alla behov i frågan du aktualiserar.

    Adress till MXp om Obamas ‘Master plan’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.