Bibeln / Be alltid, var tacksam..

 Vi bör ta medvetna klara beslut om att lära känna Gud och att följa  honom. …Ja så lärde oss Paulus att vara. Vår glädje och vår tacksamhet bör ju vara enorm, eller hur?

Därför borde vi ju faktiskt göra som Paulus säger att vi bör: VAR GLADA, BE ALLTID VAR TACKSAM!

Där har vi nyckelord till det sätt att leva som vi borde ha. Om vi går och hänger läpp och inget är kul, eller inget passar oss, då gör vi emot Guds vilja. OM vi gör ett medvetet beslut att följa Gud och att LYDA honom, då blir det INTE svårt att vara tacksam, det blir inte svårt att Be och det blir inte svårt att vara glad!

Vi behöver inte tillbringa hela vår tid på knä, men vi kan alltid vara i BÖN, säger Paulus, för så vill Gud ha det. Hur vill du ha det? Vill du bara be en gång om dagen eller är du i ständig bön; för vänner, för familjen, för Sverige, för nationerna?, för Israel?

Om du läser i 1 Thess kapitel 5, så kan du läsa där om uppmuntran, glädje, tacksamhet. Jag tycker att det är underbart att få läsa just Paulus, för han säger så mycket som man bör ta till sig och leva efter. Inget ont kommer från Gud,och därför har vi ju verkligen all anledning att tacka Gud för allt, även om Satan försöker sänka oss som tror.

Satan är listig och gemen och otäck på alla vis, MEN vi behöver INTE bry oss om honom. Vi har ju Gud att gå till och ha samvaro med! Jag önskar dig en fin dag och jag önskar att du ägnar din dag åt bibelläsning och umgänge med Gud.

*Search me, O God, and know my heart today; Try me, O Savior, know my thoughts, I pray. See if there be some wicked way in me; Cleanse me from every sin and set me free. – Orr. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.