En värld i brand / Om: Ekonomi; i länk

Det finns en sådan viktig sak jag vill ta med här som jag tycker ni ska läsa och begrunda. Det  är att det på allvar talas om en ny ekonomisk krasch i år, 2010, till sommaren.

Det utspelas så mycket just nu så det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad. Den sidan jag vill rekommendera att läsa är nedanstående länk:

http://www.elvorochjanne.se/profetiskt/varldsordning/EU_EKONOMI.html

Det talas också om i detta sammanhang att det kommer “någon” som skall bringa världen i ordning. Denna ordning kan vi kalla o-ordning för någon ordning blir det inte, allt är bara spel. Vänj dig vid tanken och läs nedanstående text från elvorochjannes sida angående EKONOMI.

 

*En segerkrans väntar på mig i himlen. Herren, den rättfärdige domaren, ska på den stora dag då han kommer tillbaka ge mig den som ett tecken på att jag har nått målet och för alltid tillhör honom. Detta gäller inte bara mig, utan alla som med iver ser fram emot hans återkomst.*               Så säger Paulus i 2 Tim 4:8 .                                                      

4 thoughts on “En värld i brand / Om: Ekonomi; i länk

 1. Hej Janne, javisst är det så att en ny global valuta är på gång, jag undrar bara hur många som vill ta till sig det och det som följer med den…. enligt bibeln så är vi i ett skede som verkligen är historiskt. Det går fort nu mot andra tider.
  /Maria

 2. Ekonomihärdsmältan -bankbrasan som började på Wall Street 2008, fortsätter med utfasandet av dollarn (och ev Euron)!!

  En ny global valuta är på uppseglande.
  (bankplanerarna testar med SDR:s global elektronisk valuta, redan!)

  När dollarn devalveras kommer nästa fas i ekonomikrisen.
  Kanske redan sommaren 2010?

 3. Det är riktigt Kyllikki. Vi skall inte ha bekymmer om morgondagen, det står så. Det finns svårigheter det kan vi inte undgå att veta, men vi lägger dem hos Gud, han som lovat att bära oss dag för dag.
  Det är djävulen som styr i världen, så har det alltid varit.
  Och vi är nära de tider som blir extra svåra. Det finns människor som inte har en aning om vad som väntar, och visst, vi skall evangelisera och vi ska ut med budskapet, men resten då, människor i en förtvivlad värld…
  Den som är frälst är glad, den som är frälst är räddad FÖR att rädda andra. Och det må vi göra.
  Men vi kan inte ignoerera händelserna, som dessutom kryper inpå oss, och vi kan inte ignorera människor som söker kunskap.
  Skulle jag ignoerara alla dem som söker på sidan om Antikrist, ekonomi, Jesus, korset…… Jesus lever, det är huvudbudskapet.
  /Maria

 4. Hej Maria!
  Visst står det i Bibeln att vi inte skall ha bekymmer om morgondagen,eller minns jag fel?

  Jag tycker att det finns alldeles för mycket om svårigheterna som kommer och jag undrar hur kan det då finnas tid till att läsa Bibeln,evangelisera,hjälpa medmänniskor och framför allt,vi skall ju ha FULLSTÄNDIGT tillit till Gud och dessutom INTE blanda oss i politik och annat skit!
  Jag känner det som att glädjens underbara budskap hamnar långt bakom allt djävulskt som pågår i våran värld:(((
  Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.